نماینده مردم بروجرد:
اجازه دادن بازرسی از مراکز نظامی کشور حماقت است
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت:عقب مانده ترین کشورها از لحاظ سیاسی نیز اجازه بازرسی از مراکز نظامی را نمی دهند و اصرار آنها برای بازرسی از مراکز نظامی کشور حماقت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد "بهرام بیرانوند " افزود: اگر بخواهیم به توافق ژنو متعهد بمانیم و اگر بخواهیم به توافق لوزان و آن چیزی که امضا شده متعهد بمانیم، این تعهد نامه خسارتهایی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,
به گفته وی امیدواریم مسیرهای اشتباه و تحمیلی طراحی شده در ژنو و لوزان اصلاح گردد که در غیراین صورت نسل های بعدی هم خسارتهایی را در این راستا خواهند دید.
,
بیرانوند با اشاره به سفر آمانو به ایران اضافه کرد: آمانو برای کمک به پیشبرد اهداف غربیها و همچنین اصرار برای بازجویی و لیست دانشمندان هسته ای به ایران سفر کرده است.
,
وی اظهار داشت: آنها همیشه بهانه را به غربیها داده تا ایران اسلامی را تحت فشار های مختلف و تحریمها قرار دهند.
,
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی افزود: عقب مانده ترین کشورها از لحاظ سیاسی نیز اجازه بازرسی از مراکز نظامی را نمی دهند و اصرار آنها برای بازرسی از مراکز نظامی کشور حماقت است.
,
به گفته وی غربیها به دنبال تحقیر ما هستند و با توجه به این که بارها و بارها گفته شده که اجازه بازرسیها داده نمی شود اما آنها بازهم اصرار می کنند.
,
بیرانوند اظهار داشت: اصرار غربیها برای بازرسی از مراکز نظامی کشور بی نتیجه خواهد ماند چرا که اجازه بازرسی از مراکز نظامی را نمی دهیم.
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه