یادداشت:

شب قدر در راه است آن را قدر بدانیم

شب قدر در راه است آن را قدر بدانیم
بر چشم بر هم زدنی به شبهائی در ماه مبارک رمضان خواهیم رسید که درهای آسمان در آن باز باز است و ملائک صف به صف از آسمان بر زمین نزول می کنند و بیقرارند برای دیدن استغاثه وراز و نیاز ما.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به نقل از قومس، بر چشم بر هم زدنی به شبهائی در ماه مبارک رمضان  خواهیم رسید که درهای آسمان در آن باز باز است و ملائک صف به صف از آسمان بر زمین نزول می کنند و بیقرارند برای دیدن استغاثه وراز و نیاز ما. و فخر می پوشند بر اهل آسمانها که ببینید مقربان خدا برای رسیدن به درگاه معبود خود چگونه دست از پا نمی شناسند و لحظه ای را بی دلیل از دست نمی دهند و چه زیباست سجودهای طولانی و دعاهای بیشمارشان

, قومس,

حال مهم نیست از کدام قبیله ای و از چه طیفی هستی ؟ مذهبی یا...... مهم این است که حضورت را فرشتگان مقرب اللهی به تماشا نشسته اند.
مهم نیست در خود فرورفته ای،و یا الگوئی شده ای برای کودکان کم سن وسال،که نمی دانند عجز وناله مادران و پدرانشان به چه دلیل است . مهم این است که وجودشان را به آسمان گره زده ای.

,
,

مهم این است که همه هستند پیر و جوان خرد وکلان . در هر کجا  که امکان بودن هست.مهم این نیست که در مسجد خلوت گزیده ای یا نه؟ مهم این است که هر جا هستی دل به دریا بیکران این شبها دوخته ای و چشم امید به او داری

,

شب را تا واپسین لحظه هایش به التماس نشسته ای و الغوث الغوث و العفو العفو کنان قرآن را به صاحبش قسم می دهی که ما را به خاطر تمام کردها ونکرده ها ببخشد و اگر تا سال آینده پیمانه عمرمان سر شد ،ما را بیامرزد و بسوی خود فرا خواند.
عزیزان اگر دلی سوخت و اشکی بر چهره تان جاری گشت یادتان نرود که گذشتگان وابسته و غیر وابسته را هم از یاد مبرید که به هر نحوی بر گردن همه ما حق دارند، که انسانها زنجیره وار به هم متصل اند و از هم گسیخته نیستند.
بگذارید اگر در توبه باز است و رحمت بخشایشش فوج فوج بر زمین جاری است همه با هر توانائی و قابلیتی از آن بهره ای  ببریم و در حسرت این شب نمانیم.
شب قدر است و من محتاج دعایم.....

,
,
,
,

باران سمندی

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه