logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

خواب نیمروز و اظهارات شرم‌آور، نماینده ترکیه را تا مرز اخراج پیش برد

خواب نیمروز و اظهارات شرم‌آور، نماینده ترکیه را تا مرز اخراج پیش برد
یک نماینده پارلمانی ترکیه، به دلیل انتشار عکس‌هایی از خواب نیمروزی‌اش در حیاط خلوت حزب عدالت و توسعه اظهارات شرم‌آوری بر زبان آورد که ممکن است به زندگی سیاسی او پایان دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از «کردپرس»، «زید اصلان» نام یکی از نمایندگان حزب عدالت و توسعه است که طی ماه‌های گذشته، هزینه‌های سنگینی بر دست حزب خود گذاشته است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از «, کردپرس, کردپرس, »، «زید اصلان» نام یکی از نمایندگان حزب عدالت و توسعه است که طی ماه‌های گذشته، هزینه‌های سنگینی بر دست حزب خود گذاشته است.,

,

, ,

فحاشی‌ها و ادبیات ناپسند این نماینده، بارها برای دولت «اردوغان» دردسرساز شده است. او چند ماه پیش، علیه یکی از نمایندگان حزب جمهوری خلق، در صحن علنی مجلس، فحش‌های رکیکی بر زبان آورده بود و با تذکرات جدی اردوغان، مدتها از هر گونه سخنرانی و ارائه کنفرانس مطبوعاتی محروم شد. روز گذشته این نماینده که در حیاط خلوت ویژه حزب عدالت و توسعه بر روی یک مبل خوابیده بود، سوژه عکاسان شد و انتشار این عکس در صفحه نخست روزنامه «سوزجو»، کار دست آقای نماینده داد. اما این همه ماجرا نبود و این مسئله زمانی به یک رسوایی سیاسی و اخلاقی تبدیل شد که در کنفرانس مطبوعاتی امروز، گروهی از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران زن، از او خواستند تا درباره این عکس توضیح دهد. او به خبرنگاران گفت: «گروهی از  خبرنگاران زن، در آن حالت از من عکس گرفته‌اند و هدف آنها ایجاد مزاحمت  است. من از شما سوال می‌کنم اگر من با دوربین شخصی خودم از آن خانم‌های خبرنگار عکس گرفته و سعی کنم لباس زیر آنها را به همه مردم ترکیه نشان دهم، چه واکنشی نشان می دهید؟»

,

انتشار این سخنان زید اصلان مانند یک بمب خبری در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های ترکیه غوغا به راه انداخت.

,

پروین بولدان نماینده ی کُرد که طی چند ماه اخیر به خاطر ملاقات‌های مکرر خود با اوجالان در کانون توجه رسانه های ترکیه قرار گرفته در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که این حرف‌ها تجاوز به حریم همه زنان است و اگر زنان حزب عدالت و توسعه مواضع جدی اتخاذ نکنند، چنینی برخوردهایی در مجلس ادامه پیدا خواهد کرد.

,

«حسین چلیک» سخنگو و معاون رهبر حزب عدالت و توسعه امروز اعلام کرد: «جناب نخست وزیر از این سخنان زشت برآشفته شده و دستور دادند پرونده این نماینده به کمیسیون دیسیپلین ارجاع داده شود.»

,

بر اساس این گزارش، با توجه به آن که پیشتر نیز دو بار نام این نماینده به خاطر چنین اقداماتی در رسانه ها مطرح شده، احتمال اخراج او از حزب عدالت و توسعه دور از ذهن نیست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه