رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی کرمانشاه مطرح کرد
جریمه 76 میلیون ریالی واحدهای صنفی متخلف در کرمانشاه
رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: در طول اجرای طرح نظارتی ویژه ماه رمضان، واحدهای صنفی متخلف در سطح کرمانشاه بیش از 76 میلیون ریال جریمه شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، گودرز فهیمی در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس، با تشریح آمار 15 روزه اظهار داشت: با توجه به اینکه در ماه رمضان شاهد افزایش تقاضای عمومی مردم جهت خرید کالاهای اساسی و ضروری هستیم بنابر اهمیت، تعزیرات حکومتی طرح نظارتی ویژه ماه رمضان را به اجرا درآورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,,
رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این طرح از بیست و هفتم خرداد آغاز و تا بیست و هفتم تیر ماه ادامه دارد بیان کرد: در طرح نظارتی ویژه ماه مبارک سایر مراجع نظارتی نیز همکاری داشته اند.
,,
فهیمی گفت: در طرح مذکور محلهای عرضه ارزاق در سطح استان مورد بازرسی، کنترل و نظارت قرار گرفت و با جدیت با متخلفین برخورد شد.
,,
وی افزود: در طول این مدت 77 فقره پرونده تشکیل شد که 54 مورد مختومه و مابقی در شعب مرجع در دست رسیدگی است همچنین میزان محکومتی واحدهای متخلف بیش از 76 میلیون و 507 هزار ریال بوده است.
,,
رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه بیشتین تخلفات را به مواردی از جمله عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، گران فروشی، تقلب و عدم صدور فاکتور از ناحیه واحد صنفی اعلام کرد.
,,
فهیمی خاطر نشان کرد: ایجاد آرامش روانی در فضاهای کسب و کار، پایش مستمر بازار و برنامه ریزی جهت کنترل بازار از طریق حضور گشتهای مشترک در برخورد قاطع و سریع با متخلف از اهم هدفهای طرح نظارتی ویژه ماه رمضان است.
,]
ارسال دیدگاه