رئیس اداره تبلیغات اسلامی فریدن:
شب قدر شب استجابت دعای مومنین با آمین ملائکه است
تکمیل پروژه عظیم مصلی امام حسن علاوه بر تخصیص اعتبارات دولتی ، همیاری خود مردم و کمک خیران را نیز می طلبد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام یزدان بخش قاسمی رییس اداره تبلیغات در گفتگو با فریدن نا با اشاره به فضیلت و اهمیت شب های قدر ، گفت: شب قدر، شب استجابت دعای مومنین با آمین ملائکه است و در این شب مقدرات یک ساله انسان تثبیت و امضا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فریدن نا,حجت الاسلام قاسمی با توجه به فعالیت مبلغین در ماه رمضان عنوان کرد: در ماه رمضان امسال بیش از ۴۵ مبلغ به روستاها و مساجد شهر اعزام شده است که ۹۸ درصد این مبلغین از طلبه های بومی شهرستان هستند .
,وی با ابراز تشکر از هیئت امنای مساجد ، شوراهای اسلامی و دهیاران در امر همکاری با مبلغین ، فعالیت مبلغین را در راستای پیشبرد اهداف دینی دانست و افزود: اقامه نمازجماعت در سه نوبت، تشکیل جلسات معارف دینی ، بیان احکام شرعی ،اجرای مراسم معنوی شب قدر و مشاوره از مهم ترین وظایف مبلغین است.
,حجت الاسلام قاسمی شروع برنامه های شب قدر را از ساعت ۱۰ شب اعلام و تاکید کرد: علاوه بر برنامه هایی که در کل مساجد شهرستان صورت می گیرد، دو مسجد امام زمان (عج) و امام حسن مجتبی (ع) شهر داران با برگزاری مراسم شب قدر به صورت ویژه پذیرای مردم خواهند بود.
,رییس اداره تبلیغات اسلامی فریدن قرائت دعای افتتاح، اقامه نماز شب قدر و نمازهای قضاء، مداحی، سخنرانی مذهبی، مراسم قرآن به سرگرفتن، قرائت زیارت عاشورا و دعای جوشن کبیر را از مهم ترین برنامه ها شب های قدر بر شمرد .
,وی هم چنین از برگزاری مراسم دعای ابوحمزه ثمالی برای سومین سال متوالی درشهرستان خبر داد و اظهار کرد: این مراسم که با استقبال بی نظیر بانوان مواجه شده در شب های ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۰ تا ۱۱ در مسجد امام حسن (ع) شهر داران برگزار می شود.
,حجت الاسلام قاسمی درادامه با اشاره به پروژه مصلی شهرستان فریدن، گفت: نهضت مصلی سازی در دولت دهم و یازدهم کلید خورد که در شهرستان با توجه به آن که زمین مناسبی در اختیار نبود مسجد امام حسن (ع) برای این کار درنظرگرفته شد و اعتبارات لازم نیز پیش بینی شدولی درحال حاضربه دلیل یک سری مسائل در کشور، از میزان اعتبارات کاسته شده است.
,این مسوول ادامه داد: مردم متدین و آگاه توجه داشته باشند که تنها با امید به اعتبارات دولتی نمی توان کار را پیش برد و تکمیل این پروژه عظیم علاوه بر تخصیص اعتبارات دولتی، همیاری خود مردم و کمک خیران را نیز می طلبد.
,وی در پایان اظهارامیدواری کرد با توجه به پیش بینی های امام جمعه شهرستان، این مصلی به زودی به بهره برداری برسد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه