نماینده مردم کرمان و راور در مجلس:
مشکلات اقتصادی،ریشه تمام مشکلات و آسیب های اجتماعی شهرستان راور
نماینده مردم کرمان و راور گفت: من ریشه تمام مشکلات شهرستان راور را مشکلات اقتصادی می دانم و 85 درصد جرائمی که در شهرستان راور انجام می شود منشاء آن مشکلات اقتصادی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاروانسرا؛ محمدرضا پورابراهیمی در گردهمایی مسئولین و اعضای شوراهای شهر و روستاهای شهرستان راور گفت: اولویت اصلی در روستاها فراهم سازی زیرساخت است و زیرساخت ها شامل خدماتی است که مردم نیاز دارند،مثل خدمات بهداشتی، برق،آب ،گاز ،جاده و…که اینها در حوزه زیرساخت های روستایی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از کاروانسرا؛, کاروانسرا,نماینده مردم کرمان و راور بیان کرد: اقدامات خوبی در تامین زیر ساخت های شهرستان راور صورت گرفته است که باید به مردم اعلام کنیم همه اینها به برکت انقلاب اسلامی، و به برکت نگاه عدالت محورانه امام راحل به مناطق محروم است.
,وی با بیان اینکه امروزه ضریب تحت نفوذ گاز طبیعی در شهرستان راور حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد است؛ اذعان کرد: اعتبار امسال شرکت گاز استان کرمان ۷۶۰ میلیارد تومان است و امیدواریم با تزریق این اعتبارات تا سال ۹۵ ضریب نفوذ گاز در شهرستان راور را به بالای ۹۰ درصد برسانیم و هدفمان این است که این آسایش و رفاه را به تمام مردم راور هدیه کنیم.
,وی همچنین از آغاز گاز رسانی به روستاهای طرز، فیض آباد و گوهجرد و چند روستای دیگر در اطراف این روستاها خبر داد.
,پورابراهیمی اظهار کرد: با افتخار اعلام می کنیم هیچ روستایی بالای ۱۰ خانوار در راور وجود ندارد که از نعمت برق برخوردار نباشد و این به برکت انقلاب و خون شهداست.
,وی در ادامه به مشکلات تامین اعتبار محور راور-دیهوک اشاره کرد و گفت: ما در شرایط سخت اقتصادی هستیم و از طرفی به این مسیر توجه داریم و در حال پیگیری لازم جهت تامین اعتبار مسیر راور-بهاباد نیز هستیم.
,نماینده مردم کرمان و راور از تخصیص اعتبار یک میلیارد تومانی در توافق بوجود آمده با شرکت ملی مس برای تجهیز فضاهای ورزشی راور خبر داد و گفت: متاسفانه ۲۰۰ میلیون تومان آن بیشتر جذب نشده است که قرار است در جهت خرید تجهیزات و امکانات ورزشی، و همچنین فراهم سازی فضای بازی برای روستاییان اختصاص داده شود.
,پورابراهیمی همچنین از اختصاص و جذب مبلغ ۳۷۰ میلیون تومان برای کمک به شهرداری راور از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ مربوط به نمایندگان مجلس خبر داد.
,وی در ادامه تصریح کرد : حدود نیمی از وصولی مالیات بر ارزش افزوده هر شهرستان در شهرداری همان شهر هزینه می شود که با پیگیری های صورت گرفته و نامه نگاری های انجام شده با سازمان مالیاتی کشور قرار شده ۶۴۰ میلیون تومان از درآمد مالیاتی به شهرستان راور تخصیص داده شود که امیدواریم شهرداری راور این مبلغ را به عنوان بودجه آسفالت معابر شهرستان در نظر بگیرند.
,پورابراهیمی با بیان اینکه در رابطه با مسئله کک سازی راور خیلی گرفتار بروکراسی اداری شدیم اذعان کرد: خوشبختانه در آخرین جلسه ای که با حضور مدیرعامل جدید گل گهر سیرجان و سهامدار اصلی آن یعنی بانک سپه داشتیم، قرار شد تمام تعهداتی که در رابطه با کک سازی راور بوده به دلیل محرومیت این شهرستان پابرجا بماند و محقق شود.
,وی افزود: همچنین با پیگیری های صورت گرفته توافق شده ۴۰ درصد تولید معدن خمرود که در رابطه با این معدن،سالها وزارت صنعت و معدن جفایی در حق مردم راور کرده بود به کک سازی راور اختصاص داده شود.
,وی درباره بیمارستان تامین اجتماعی راور نیز گفت: بیشترین جمعیت کارگری و کسانی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند در شهرستان های استان کرمان،نسبت به کل جمعیت،مربوط شهرستان راور است. و طبق شاخص های بررسی شده و پیگیری های صورت گرفته این بیمارستان ساخته خواهد شد و تنها گیر این پروژه موضوع زمین آن بود که اخیراً فراهم شده و اعتبار آن نیز گرفته شده است.
,پورابراهیمی در پایان گفت: من ریشه تمام مشکلات شهرستان راور را مشکلات اقتصادی می دانم و ۸۵ درصد جرائمی که در شهرستان راور انجام می شود منشاء آن مشکلات اقتصادی است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه