logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس خانه ،صنعت و معدن کرمان :

مهمترین دلیل تعطیلی واحدهای صنعتی واردات بسیار بالای کالاهای مصرفی از هند و چین است

مهمترین دلیل تعطیلی واحدهای صنعتی واردات بسیار بالای کالاهای مصرفی از هند و چین است
رئیس خانه ،صنعت و معدن کرمان گفت : مهمترین دلیل تعطیلی واحدهای صنعتی واردات بسیار بالای کالاهای مصرفی از کشورهایی همچون چین و هند می باشد و این واردات از تولیدات داخلی کشور جلوگیری کرده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ علی اکبر مشرفی در گفتگو با خبرنگار " کرمان۱۴۰۰ " در رابطه با کارگاه ها و کارخانه های شهرک های صنعتی کرمان گفت : خانه صنعت و معدن کرمان دو سال پیش اقدام به سازماندهی اطلاعات شهرک های صنعتی شهر کرمان کرد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علی اکبر مشرفی در گفتگو با خبرنگار ", کرمان۱۴۰۰,  " در رابطه با کارگاه ها و کارخانه های شهرک های صنعتی کرمان گفت : خانه صنعت و معدن کرمان دو سال پیش اقدام به سازماندهی اطلاعات شهرک های صنعتی شهر کرمان کرد .,

وی عنوان کرد : مشکلات و مسائل واحدهای صنعتی تمام شهرک های صنعتی مورد بررسی قرار گرفت و درصد کاری که در این واحدهای صنعتی انجام می شد یادداشت و نمونه برداری شد .

,

رئیس خانه ،صنعت و معدن کرمان با بیان این که اکنون نمی توان به طور دقیق آمار کارگاه ها و کارخانه های شهرک های صنعتی را بیان کرد ، افزود : اوج مشکلات اقتصادی واحدهای صنعتی در دو سال قبل بود و تقریبا ۴۰ درصد واحدهای صنعتی نیمه تمام و انتهای کار شهرک های صنعتی عملا متوقف بودند و خیلی از واحدها هم به تولید نرسیده و یا واحدهایی بودند که در اوایل تولیدشان متوقف شده بودند.

,

مشرفی ادامه داد : حدود ۳۰ درصد واحدهای صنعتی شهرک ها هم زیر ۵۰  درصد ظرفیتشان کار می کردند و حدود ۳۰ درصد واحدهای صنعتی هم به کار و فعالیت معمول خود تداوم می دادند.

,

وی عنوان کرد : ولی از دو سال پیش تا کنون هیچ آمار دقیق و درستی از درصد فعالیت کارگاه ها وکارخانه ها وجود ندارد ولی در مجموع وضعیت رشد اقتصادی در دو سال گذشته مثبت بوده است و امیدواریم تعداد واحدهایی که اکنون با ظرفیت بالا مشغول به کار هستند افزایش بسیار پیدا کند.

,

رئیس کارخانه لاستیک کرمان دلایل بسیار مختلفی را برای تعطیلی کارگاه ها و کارخانه های شهرک های صنعتی بیان کرد و اذعان کرد : اکثر واحدهای صنعتی دلیل خاص خودشان را دارند و پیدا کردن دلیل مشترک برای همه آن ها خیلی سخت است .

,

وی تاکید کرد : کاهش ارز پول ملی ، افزایش چند برابری دلار نسبت به پول ملی ، گران شدن انرژی و برداشته شدن سوبسید های انرژی و کمک نکردن دولت به صنایع می تواند از دلایل عمده تعطیلی کارگاه ها و کارخانه ها در شهرکهای صنعتی است .

,

رئیس خانه، صنعت و معدن کرمان ابراز داشت : مهمترین دلیل تعطیلی این واحدهای صنعتی واردات بسیار بالای کالاهای مصرفی از کشورهایی همچون چین و هند می باشد و این واردات از تولیدات داخلی کشور جلوگیری کرده است .

,

مشرفی در پایان اظهار داشت : از طرفی دیگر واحدهای مختلف صنعتی مشکلات خاص خودشان را دارند که این مشکلات می تواند نقدینگی و اختلاف بین شرکاء باشد .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه