مراسم اختتامیه نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر در فریدن/تصاویر
فرماندار فریدن گفت: ما نباید منتظر کسی باشیم که بیرون از شهرستان بیاید و برای منطقه کاری صورت دهد بلکه ما خود می توانیم با کارهای کوچک به دستاوردهای بزرگی برسیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه تحلیلی خبری فریدن، مراسم اختتامیه نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر شهرستان فریدن که از تاریخ ۹ تیر برای بازدید عموم بازگشایی شده بود با حضور برخی از اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این منطقه در سالن سپاه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه تحلیلی خبری فریدن,در این مراسم اسفندیار تاجمیری فرماندار شهرستان فریدن با تقدیر از دست اندر کاران برگزاری این نمایشگاه، گفت: برنامه های این چنینی باید در سطح شهرستان به صورت گسترده انجام گیرد تا بتوانیم خانواده ها را از این بلای خانمان سوز بیشتر آگاه کنیم.
,فرماندار فریدن با بیان اینکه طیف گسترده ای از شهرستان را روستا نشین ها تشکیل می دهند و امروزه روستاها در برابر این معظل اجتماعی آسیب پذیر نشان دادند، عنوان کرد: ما باید بتوانیم زمینه این فعالیت های فرهنگی را در روستاهای آسیب پذیر بیشتر کنیم که اگر بتوانیم با این برنامه ها یک نفر را از مسیر اشتباه خود باز گردانیم، مقدرات خود را به بهترین صورت رقم زدیم.
,وی ادامه داد: ما نباید منتظر کسی باشیم که بیرون از شهرستان بیاد و برای منطقه کاری صورت دهد بلکه ما خود می توانیم با کارهای کوچک به دستاوردهای بزرگی برسیم.
,در این مراسم طی گزارشی که داده شد بیش از ۷۰۰نفر از این نمایشگاه بازدید کرده اند.
,در پایان از فعالان برخی ادارات در مسئله مبارزه با مواد مخدر و افراد برتر مسابقات نمایشگاه تقدیر به عمل آمد.
,]
ارسال دیدگاه