logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان:

روز قدس برای تقویت و جا انداختن شعار «اسرائیل باید از صحنه روزگار محو بشود» ایجاد شد

روز قدس برای تقویت و جا انداختن شعار «اسرائیل باید از صحنه روزگار محو بشود» ایجاد شد
دکتر امین فرد گفت: حضرت امام از همان ابتدای انقلاب تاکید داشتند اسرائیل باید از بین برود و برای تقویت و جا انداختن این استراتژی روز جهانی قدس را پدید آوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان آذربایجانشرقی در گفتگو با خبرنگار زیتون، با اشاره به روز جهانی قدس گفت: روز جهانی قدس بنا به تاکیدات امام راحل(ره) یکی از ارزشهای بسیار مهم انقلاب اسلامی و جهان اسلام است. اسرائیل غده سرطانی است و قبله اول مسلمین را تحت اشغال خود گرفته است. در بیت المقدس حفاری های بزرگی را ایجاد کرده برای از بین بردن این مکان مقدس و در مجموع با کارهایی که انجام داده فرهنگ جهان اسلام را در منطقه تغییر داده است و در چند سال اخیر با حمایت امریکا و هم پیمانان منطقه ای خود به دنبال تغییر جغرافیای سیاسی منطقه است.همه اینها نشان می دهد اسرائیل یک عنصر نامطلوب در منطقه است و باید از بین برود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون,

 

,

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان افزود: حضرت امام از همان ابتدای انقلاب تاکید داشتند اسرائیل باید از بین برود و برای تقویت و جا انداختن این استراتژی روز جهانی قدس را پدید آوردند و امروز می بینیم روز قدس در بین مسلمانان دارای جایگاه بزرگی است. 

,

 

,

امین فرد خاطرنشان کرد: ما موظف هستیم با تاسی از امام راحل و خلف شایسته ایشان مقام معظم رهبری برای بزرگداشت این روز لبیک گفته و با حضور حماسی خود در راهپیمائی روز جهانی قدس، حمایت از قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین را فریاد بزنیم.

,

 

,

رئیس دانشگاه علمی و کابردی در پایان گفت: دانشجویان و اساتید دانشگاه علمی و کاربردی همانند سایر دانشگاهیان ، راهپیمائی خود را روز جمعه ساعت ده و نیم صبح از چهارراه شهید بهشتی شروع کرده و به سمت میدان ساعت و مصلای تبریز حرکت خواهیم کرد.

,

پایان/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه