استیلی و کریمی گزینه‌های جدید سرمربیگری

اولتیماتوم هیئت مدیره ذوب آهن به بوناچیچ؛ تراکتورسازی را نبری اخراج می‌شوی!

اولتیماتوم هیئت مدیره ذوب آهن به بوناچیچ؛ تراکتورسازی را نبری اخراج می‌شوی!
هیئت مدیره باشگاه ذوب آهن یک بازی دیگر به لوکا بوناچیچ فرصت داد و اگر او نتواند تراکتورسازی را شکست بدهد اخراج خواهد شد.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی  شبکه اطلاع رسانی دانا هیئت مدیره باشگاه ذوب آهن اصفهان امروز صبح زود تشکیل جلسه داد و در این جلسه کارنامه لوکا بوناچیچ سرمربی تیم فوتبال این باشگاه یکبار دیگر بررسی و مرور شد. در پایان این جلسه مقرر گردید یک بازی دیگر به سرمربی کروات ذوب آهن فرصت داده شود و اگر او توانست مقابل تراکتورسازی تبریز پیروز شود همچنان سرمربی تیم باقی بماند. در غیر اینصورت بوناچیچ از کار برکنار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

به گزارش دانا، پیش از این نیز بکیار بوناچیچ از سمتش استعفا کرد که حتی مورد تایید سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن قرار گرفته بود اما هیئت مدیره با استعفایش مخالفت کرد.

,

گفته می شود حمید استیلی و فیروز کریمی دو گزینه اصلی باشگاه ذوب آهن برای سرمربیگری ذوب آهن هستند که شانس استیلی بسیار بیشتر است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه