معاون مشارکتهای کمیته امداد استان:
استقرار ۹۵ پایگاه اکرام ایتام و خانواده های نیازمند در استان خراسان رضوی
معاون مشارکتهای کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: 95 پایگاه در سطح استان تا پایان مراسم احیای شب قدر فعالیت و کمکهای مردمی را جذب می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سلمان دانشور، در گفتگو با پرستوها در خصوص طرح اکرام در شب های قدر اظهار داشت: روز شهادت حضرت علی (ع) ، روزاکرام ایتام نامگذاری شده است،حضرت علی (ع) با رعایت تمام موارد انسانی و دینی به کمک و یاری ایتام و نیازمندان اهتمام داشت تا عدم حضور سرپرست ،زمینه ساز برای بروز مسائل و ناهنجاری آنان نشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها , پرستوها , پرستوها,معاون مشارکتهای کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی تصریح کرد : کمیته امداد با ارائه خدمات مرتبط در حوزه مشارکتهای مردمی در راستای عزت بخشیدن به ایتام و نیازمندان تحت پوشش ، درصدد جذب حامی برای آنان می باشد.
, , ,دانشور با بیان اینکه تکریم از ایتام و خانواده های نیازمند در ماه مبارک رمضان و بویژه شهادت حضرت علی(ع) متجلی تر می شود، ادامه داد: از امروز ۹۵ پایگاه این نهاد در سطح استان تا پایان مراسم احیای شب قدر فعالیت و کمکهای مردمی را جذب می کند.
, , ,وی بیان داشت: از ۹۵ پایگاه فوق ۳۱ پایگاه در مشهد مقدس مستقر هستند که این پایگاه ها شامل ۱۳ پایگاه در مساجد، ۱۰ پایگاه در مراکز نیکوکاری و ۸ پایگاه در اطراف حرم مطهر می باشند.
, , ,دانشور ادامه داد: استقرار پایگاه های اکرام ایتام و خانواده های نیازمند فردا در سطح استان در ادارات کمیته امداد و از ساعت ۱۷ عصر تا ۲۳ شب خواهد داشت.
, , ,معاون مشارکتهای کمیته امداد افزود: پایگاه های اطراف حرم مطهر رضوی(ع) را شامل ۳ پایگاه در باب الرضا (ع)، ۲ پایگاه در باب الجواد(ع) و بست شیرازی و یک پایگاه در بست طبرسی مستقر هستند و در سطح مشهد مقدس پایگاه های جذب حامی برای ایتام و خانواده های نیازمند علاوه بر اداره کمیته امداد در ۶ مسجد سطح شهر و ۸ ایستگاه اطراف حرم مطهر دائرمی باشد.
, , ,گفتنی ست نیکوکارانی که قصد دارند در این امر خیر دخیل باشند می توانند با مراجعه به این پایگاه ها تعهد و سرپرستی یک یا چند یتیم و یا خانواده نیازمند را متعهد شوند.
, , ,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه