logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

بررسی کاهش قیمت مسکن در بهار

بررسی کاهش قیمت مسکن در بهار
بهارامسال هم همچون سال گذشته مسکن در رخوت سپری شد. به گونه‌ای که در سه سال اخیر این بازار یک‎بار تحت تاثیر انتخابات ریاست جمهوری، یک بارتحت تاثیر ادامه رکود سال گذشته و این بار تحت تاثیر مذاکرات هسته‎ای قرار گرفت و در رکود درجا زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اقتصادنیوز ، این سومین بهاری بود که بازار مسکن بدون تغییری چه در بخش معاملات و چه در بخش قیمت‌ها پایان یافت. بهاری که هرساله توقع می‌رود وضعیت بازار یک سال پیش رو را نمایان کند، این بار هم رکود را به بازار امسال نشان داد.

این در حالی است که در در دوسال گذشته اردیبهشت‌ماه بیشترین معاملات مسکن را ثبت کرد اما امسال در رخوت سپری شد .

حال با پایان یافتن بهار امسال که نشانی از رونق نداشت، پیش‌بینی‌می‌شود بازهم دیگر فصول در رکود سپری شود . برخی کارشناسان براین باورند که حتی نتیجه مذاکرات هم تغییری در بازار مسکن ایجاد نخواهد کرد و ممکن است بازار را مدتی در سکوت بیشتری فرو ببرد و این رکود تا پایان امسال هم بر گردن مسکن باشد.

برخی دیگر نیز می‌گویند برنامه‌های اعلام شده از سوی دولت هم فقط بخشی از بازار و اقشار نیازمند مسکن را فعال می‌کند و در کل بازار به رکود نشسته تاثییر ندارد.این ادعا را نه تنها کارشناسان و صاحبنظران دارند؛ بلکه‎ آمار مرکزی نیز کاهش 28  درصدی معاملات مسکن دربهار امسال را نشان می‌دهد.
  
بسیاری از صاحبنظران انتظار بازارهای داخلی برای به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و 1+5 را از مهمترین دلایل ادامه وضعیت رکودی می‌دانند و می‌گویند که در این میان مسکن تحت تاثیر این رکود اقتصادی بدون تغییر مانده و در شرایطی با کاهش میزان معاملات همراه شده است.

گزارش تحولات بازار مسکن شهر تهران در خردادماه سال ۱۳۹۴ نشان ‌می‌دهد دراین ماه که انتظار افزایش معاملات می‌رود ، نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۰.۲ و ۳ درصد کاهش داشته است.

در خردادماه سال جاری ،‌ متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع بنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‎های معاملات ملکی شهر تهران ۳۸.۹ میلیون ریال بود که نسبت به ماه قبل و مشابه سال قبل ‎به ترتیب ۰.۲ و ۳ درصد کاهش نشان می‎دهد.

در ماه مورد گزارش، تعداد معاملات آپارتمان‎های مسکونی شهر تهران به ۱۵۶۶۱ واحد مسکونی رسیده است که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۹.۸ درصد افزایش و ۹.۵ درصدکاهش نشان می‎دهد.

در آمار بانک مرکزی آمده است که در ماه مورد بررسی، از میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع بنای مسکونی معامله شده معادل ۷۸/. میلیون ریال به منطقه ۱ و کمترین آن با ۲۱.۲ میلیون ریال به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

در خردادماه امسال تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران به ۱۵.۷ هزار واحد مسکونی رسید که در مقایسه با ماه مشابه سال قبل ۹.۵ درصد کاهش نشان می دهد.

در آخرین گزارش بانک مرکزی اعلام شده‌است که در سه ماهه نخست سال ۱۳۹۴، تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران به ۳۴.۸ هزار واحد مسکونی بالغ شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۸.۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

در سه ماهه اول سال جاری، حجم معاملات واحدهای مسکونی شهر تهران با کاهش ۲۸.۴ درصدی همراه شد که به نظر می رسد بخشی از کاهش حجم معاملات مسکن در سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، ناشی از افزایش قابل ملاحظه معاملات در سه ماهه نخست سال گذشته- تحت تاثیر نگرانی خریداران از تبعات اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها در آن مقطع زمانی- قابل ارزیابی باشد.

به گزارش اقتصادنیوز، برخی کارشناسان می‌گویند پس از مشخص شدن نتیجه مذارکرات ایران و 1+5 بازار مسکن کمی تکان می‌خورد و خریدار واقعی پس از دوسال سوت به بازار بر می‌گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه