تاکید امام جمعه مشگینشهر بر حضور حداکثری در راهپیمائی روز قدس
امام جمعه مشگین شهر گفت: روز قدس نمادی از وحدت و همبستگی بین همه مسلمانان است لذا ملت ایران باید با حضور در راهپیمایی روز قدس پرچم عدالت را به اهتزاز در آورند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشکین رسا، حجت الاسلام رضا باوقار امام جمعه مشگین شهر در سخنانی روز قدس را نمادی از وحدت و همبستگی بین همه مسلمانان جهان در حمایت از حقوق از دست رفته مردم مظلوم فلسطین و نماد آزادی خواهی، ظلم ستیزی و همدلی امت اسلامی عنوان کرد تا با حضوری یکپارچه، پرچم عدالت طلبی را در جهان به اهتزاز درآورند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکین رسا, مشکین رسا,,
وی با دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی های روز قدس گفت: ملت ایران باید در روز قدس امسال نیز حماسه دشمنشکن دیگری را به نام خود به ثبت برسانند.
,,
بر حضور حداکثری مردم این شهرستان در راهپیمائی دشمن شکن روز قدس تاکید کرد و گفت: گرامی داشت روز قدس تداوم تحقق «حماسه ای دیگر» در ایران اسلامی است.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه