جانشین فرمانده سپاه کامیاران:

فلسفه روز قدس استکبارستیزی و حمایت از سرزمین و مردم فلسطین است

فلسفه روز قدس استکبارستیزی و حمایت از سرزمین و مردم فلسطین است
روز جهانی قدس، روز بیداری همیشگی جهان اسلام بر علیه جبهه صهیونیست و استکبار جهانی باشکوه تر از همیشه در سراسر ایران و از جمله "کامیاران" برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ سرهنگ "میکائیل ساعدی" جانشین فرمانده سپاه کامیاران در نشست هماهنگی برگزاری "روزجهانی قدس" از تمام آحاد مردم خواست که برای برگزاری شکوهمند این روز در راهپیمایی روز جمعه شرکت نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرهنگ "میکائیل ساعدی" جانشین فرمانده سپاه کامیاران در نشست هماهنگی برگزاری "روزجهانی قدس" از تمام آحاد مردم خواست که برای برگزاری شکوهمند این روز در راهپیمایی روز جمعه شرکت نمایند.,

 

,

ساعدی با تشریح اوضاع امروز جهان اسلام تاکید کرد: فلسفه روز جهانی قدس استکبارستیزی و حمایت آشکار ازمردم مسلمان فلسطین است، این فلسفه دقیقا به مبارزه علیه صهیونیست اشارت دارد، پس باید همگی به این فرمان امام(ره) ورهبری لبیک گفته و هر جمعه آخرماه رمضان شعار"مرگ بر اسرائیل" و"مرگ بر آمریکا" را با تمام قدرت فریاد زنیم.

,

 

,

جانشین فرمانده سپاه کامیاران در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به مسیرهای راهپیمایی روز جمعه خاطرنشان کرد: از همه ورودی ها و خیابان های شهر تا میدان آزادی و مرکز شهرکامیاران راهپیمایان حرکت خواهند کرد.

,

 

,

وی افزود: صف مردمی و سیل عظیم شهروندان با شعارهای خاص این ایام باید همراه شده و زنان و مردان، کودکان و جوانان کامیارانی نشان دهند که دل آنها با مظلومین جهان و به ویژه مردم نستوه فلسطین است

,

.

,

سرهنگ ساعدی در پایان بر وحدت اسلامی و انسجام مردم مسلمان و به ویژه ایران اسلامی تاکید کرد و اظهار داشت: وحدت قدرت را به همراه دارد و این قدرت اسلام است که همه ابرقدرت ها و استکبارجهانی را به زانو درآورده است. مردم فهیم و خداشناس کامیاران سالهای متمادی است که یگانگی وحدت را درک کرده و همیشه یاور اسلام، مسلمانان و ایران اسلامی بوده اند.

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه