فرمانده نیروی انتظامی الیگودرز :
حضور در راهپیمایی روز قدس لبیک به پیام تاریخی امام (ره) است
فرمانده نیروی انتظامی الیگودرز گفت : امسال با توجه به اوضاع منطقه باید با حضور بیشتری در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کنیم و به پیام تاریخی امام خمینی (ره) لبیک گوییم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا وبه نقل ازهیجار، سرهنگ خدارحم ذلقی گفت : امام خمینی (ره) در اوایل انقلاب برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین پیام تاریخی را صادر وجمعه آخر ماه مبارک رمضان را بعنوان روز جهانی قدس نامگذاری نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هیجار, سرهنگ خدارحم ذلقی گفت, : امام خمینی (ره) در اوایل انقلاب برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین پیام تاریخی را صادر وجمعه آخر ماه مبارک رمضان را بعنوان روز جهانی قدس نامگذاری نمودند.,وی ادامه داد : امسال همه کارکنان این نهاد همگام با مردم ولایتمدار و شهید پرورشهرستان الیگودرز برای دفاع از اسلام ، آزادسازی قدس و مردم مظلوم فلسطین در این مراسم شرکت خواهیم کرد تا به پیام تاریخی امام خمینی (ره)لبیک گوییم .
,ذلقی به حضورگسترده مردم شهرستان درسالهای قبل در این مراسم اشاره کرد واظهار داشت : امسال با توجه به اوضاع منطقه و جنایتهای مستکبران در برابر مسلمانان باید با حضور بیشتری در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت نماییم تا همه جهانیان حمایت وپشتیبانی ملت ایران را از مظلومان جهان شاهد باشند .
,فرمانده نیروی انتظامی الیگودرز به برگزاری مذاکرات هسته ای نیز اشاره نمود بیان کرد : روند قانونی مذاکرات هسته ای درحال انجام است و حضور مردم در راهپیمایی روز قدس وابسته به ارزشها و مسائل اعتقادی آنها است و تا آزادی قدس شریف ادامه داد .
,ذلقی با اشار به اینکه باید برای نجات مردم مظلوم یمن وفلسطین در شبهای قدر دعا کنیم افزود : همه ما باید در این شب های قدر برای آزادسازی قدس و پیروزی همه مسلمانان جهان در برابر ظالمان دعا کنیم .
,انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه