راهپیمایی روز جهانی قدس درتربت جام برگزار شد

راهپیمایی روز جهانی قدس درتربت جام برگزار شد
مردم مؤمن و روزه‌دار شیعه و سنی تربت‌جام با برپایی راهپیمایی روز جهانی قدس همراه با سایر مسلمانان جهان فریاد مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا سر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از جام روز، مراسم راهپیمایی روز قدس صبح امروز در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۰:۳۰ و با حضور اقشار مختلف مردم شیعه و سنی تربت‌جام همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

مردم ولایتمدار تربت‌جام با دردست داشتن دست‌نوشته‌هایی با مضمون فلسطین پاره تن اسلام است، قدس روز همبستگی با ملت مظلوم فلسطین و حمایت از قدس شریف بر همه مسلمانان لازم است، حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین را فریاد زدند.

مردم روزه‌دار تربت‌جام با سردادن شعارهایی از قبیل جنایت اسراییل، جنایت آمریکاست، این‌همه قتل و غارت، حمایت آمریکاست، داعشی و تکفیری، عامل اسراییل‌اند با همه جنایت، گروهکی ذلیل‌اند، آتش‌به‌جان مردم، از شرر آمریکاست، جنایت صهیونیست، زیر سر آمریکاست، در کشتن مسلمان، در هر دیار و کشور داعشی و اسراییل، متحد یکدیگر، مسلمان مجاهد، شهادتش حیات است، اتحاد، تنها ره نجات است و مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل نفرت و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

در این ادامه امام‌جمعه تربت‌جام با تقدیروتشکرازحضور پرشور مردم شیعه و سنی درراهپیمایی روز جهانی قدس گفت: مردم شیعه و سنی تربت‌جام با شرکت پرشور درراهپیمایی روز جهانی قدس به ندای پیامبر، حضرت علی (ع) امام و رهبری لبیک گفتند.

حجت‌الاسلام سید علی موسوی فر افزود: ما دلیل عقلی برای حضور در راهپیمایی داریم؛ امروز فلسطین، حزب‌الله و لبنان در رأس مقاومت و در حقیقت حافظ مسلمانان هستند.

وی با اشاره به دلیل حضور پرشور مردم درراهپیمایی روز قدس تصریح کرد: به همان دلیل که به فرمایش خداوند و رسول اکرم (ص) نماز می‌خوانیم به همان دلیل هم در راهپیمایی روز قدس شرکت کرده و فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر می‌دهیم.

وی هدف استقرار صهیونیست‌ها در فلسطین را جلوگیری از تشکیل حکومت بزرگ اسلامی داست.

امام‌جمعه تربت‌جام بیان داشت: صهیونیست‌ها بعد از ۶۷ سال جنایت گرفتار عدم مقبولیت، مشروعیت و عدم هویت شدند.

حجت‌الاسلام موسوی فر در پایان اذعان داشت: امروز این راهپیمایی نشان داد که ما آمده‌ایم به ندای پیامبر اکرم لبیک گفته و نفاق را در جهان اسلام افشا کنیم.

 انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه