امام جمعه تایباد:
برنامه صهیونیستها این بود که مسجدالاقصی را تخریب و برای خود معبدی بسازند
امام جمعه تایباد عنوان کرد: برنامه صهیونیستها این بود که مسجدالاقصی را تخریب کنند و بعد معبدی را در آنجا برای خودشان بسازند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تایبادخبر، آیت الله محمد محدثی امام جمعه شهرستان تایباد در خطبه اول نمازجمعه امروز ظهر تایباد اظهارداشت: برنامه صهیونیستها این بود که مسجدالاقصی را تخریب کنند و بعد معبدی را در آنجا برای خودشان بسازند و نقشه های دیگری که از این قبیل دارند. لذا برنامه جمهوری اسلامی ایران این است که هرسال مردم در روز قدس میان خیابانها بریزند و انزجار خود از اسرائیل و دیدگاه خود را به مردم دنیا اعلام کنند تا بیت المقدس و قدس شریف فراموش نشود این وظیفه ای است که همه مسلمانها دارند اما اعراب در این بین ساکت هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,وی افزود: در سال 76 وقتیکه حجاج به سمت مسجدالحرام حرکت می کردند مامورین سعودی بیش از 400نفر مرد و زن حاجی را به شهادت رساندند. بنده آنجا بودم و جنازه ها را برروی زمین دیدم. این هم از خادم الحرمین بودن اینها. امروز هم می بینید که با مردم یمن چه می کنند. بیش از سه ماه است که همین سعودیان به یمن تجاوز کردند.
,امام جمعه تایباد اظهارکرد: فردا که باز عید فطر فرا می رسد، چشمها دوخته به طرف عربستان که آیا عید اعلام می کنندیا نه؟ مگر اینها کی هستند. بعد از پیامبر اکر(ص) فاسدترین افراد و بدترین گروهها بر حرمین شریفین مسلط شدند، مثل بنی امیه و بنی عباس و یزید و ... آل سعود هم مانند آنها هستند.
,وی خاطرنشان کرد: اگر کشورهای اسلامی با هم متحد بودند ، غربی ها جرئت اشغال و استعمار کشورهای اسلامی را نداشتند و غلط می کردند که فکر تجاوز به مسلمانان را می کردند.
,محدثی در خطبه دوم نمازجمعه اشاره کرد: با وجود ظلمهایی که امروز به مسلمانها می شود و ما می بینیم فلذا تنفر ایرانی و انزجار ایرانیان و مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیلشان یک مطلب بجا و به موقعی است. به هرحال چیزی که باید مورد نظر ما باشد این است که ما مسلمانان باید با هم متحد باشیم.
,وی افزود: یکی از چیزهایی که باید رعایت شود این است که هر کشور اسلامی در هرجایی در جهان که باشد باید مستقل باشد یعنی دیگران، بیگانگان، کفار و آمریکا و هر کس دیگری حق دخالت در امور داخلی کشورهای اسلامی را نداشته باشند، این دستور قرآن است.
,وی ادامه داد: رهبرکبیر انقلاب اسلامی ایران بود که داد زد : آمریکا غلط می کند در کارهای ما دخالت کند و آنچه که ما داریم غارت کنند و ببرند. کشورهای اسلامی باید سرپا بایستند و به هیچ کشوری اجازه ندهند که در امور آنها دخالت کنند.
,وی ضمن اشاره به تجمع روز قدس، خاطرنشان کرد: یکی از تکالیفی که ما داریم این است که به فرزندانمان اعتقادات اسلامی را نعلیم دهیم و بیاموزیم تا دیگران نتوانند فرزندان ما را نسبت به دین گول بزنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه