فرماندار زنجان:
آزادی قدس نیاز به وحدت مسلمانان دارد
فرماندار زنجان با بیان اینکه جهان اسلام به وحدت بیشتری نیاز دارد گفت: آزادی قدس شریف نیاز به وحدت همه مسلمانان دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مجید فرخی فرماندار زنجان در حاشیه راهپیمایی روز قدس در گفت و گو با خبرنگار مهرزنجان افزود:حضور مردم در راهپیمایی روز قدس این پیام را دارد که مردم ایران بر روی آرمان ها و میثاقی که با اندیشه های امام و رهبری و خط اصیل اسلام بسته اند همچنان استوار هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مجید فرخی فرماندار زنجان در حاشیه راهپیمایی روز قدس در گفت و گو با خبرنگار , مهرزنجان, افزود:حضور مردم در راهپیمایی روز قدس این پیام را دارد که مردم ایران بر روی آرمان ها و میثاقی که با اندیشه های امام و رهبری و خط اصیل اسلام بسته اند همچنان استوار هستند.,وی اظهار کرد:حضورمردم نشان می دهد که مردم دشمن غاصب اراضی قدس شریف و فلسطین را می شناسد و می دانند که امروز یکی از بزرگترین خطراتی که جهان اسلام را تهدید می کند مسائلی است که توسط رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.
,فرماندار زنجان تاکید کرد:مردم ایران همواره نشان داده اند بر روی مواضع خود استوار بوده و پیرو خط رهبری و ولایت هستند.
,وی افزود:مردم همچنان با حفظ وحدت و هوشیاری دشمن اصلی خود را نشانه رفته و بر روی ارزش هایی که از اول انقلاب به خاطر آن شهید داداند همچنان استوار و محکم خواهند ایستاد.
,فرخی افزود:پیام حضور گسترده مردم به کشورهای منطقه ومسلمانان این است که جهان اسلام امروز بیش از هر چیز به وحدت نیاز دارد و آزادی قدس شریف نیاز به وحدت همه مسلمین دارد .
,فرماندار زنجان تاکید کرد:باید همه ما با هوشیاری و حفظ وحدت با تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری بر روی آرمان های انقلاب و دفاع از مردم مظلوم فلسطین راه خود را استوار ادامه دهیم.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه