روز قدس یادگار جاودانه بنیانگذار جمهورى اسلامى ایران است
امام جمعه فاروج گفت: روز قدس یادگار جاودانه بنیانگذار جمهورى اسلامى ایران است وبه برکت آن امروز در بسیاری از کشورها شاهد برپایی راهپیمایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری فاروج، حجت الاسلام عباسعلی قلی زاده با قدر دانی از حضور پرشکوه مردم فاروج در راهپیمایی روز قدس اظهار داشت: روز قدس؛ روز زندهکردن مسأله فلسطین است و پیام جهانى این روز، زیر بار زور نرفتن امت اسلامی وحضور امت اسلامی در این روز کمک به جهاد وهمراه شدن با جهاد ملت فلسطین است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فاروج,وی تاکید کرد: صهیونیست ها و کسانى که شکنجه و کشتار مبارزان فلسطینى منتسب به آنها است، باید در هیچ جاى جهان احساس امنیت نکنند.
,وی روز قدس را، روز خروش امت اسلام علیه رژیم صهیونیستی، این غده سرطانی و دشمن درجه یک جهان اسلام برشمرد وگفت: در غفلت دنیاى اسلام و آحاد مردم و ملّتهاى مسلمان، رژیم صهیونیستى به دنبال تصرّف قدس شریف است وایجاد جریانهاى تکفیرى برای غافلکردن امت اسلام از مسأله فلسطین است.
,وی یادآورشد: بزرگترین خطر برای جهان اسلام حاشیه امنی است که مرتجعین عرب برای صهیونیزم ایجاد کرده اند.
,رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان افزود: سران مرتجع عرب بدانند دیر یازود همان خوف وهراسی که از بیداری اسلامی ومقاومت در پیکره صهیونیست افتاده است شدیدتر ازآن دامن آنها را خواهد گرفت البته با این تفاوت که صهیونیستها مدافعی مثل آمریکا دارند اما شما هیچ مدافعی هم نخواهید داشت.
,انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه