قرآن میزبان نوجوانان در ماه خدا + تصاویر
ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی از مهم ترین موضوعاتی است که خانواده ها و مسئولان باید در جهت آشنایی نسل جوان و نوجوان با ان تلاش کنند.در همان خصوص محافل قرآنی ویژه کودکان با برنامه های متفاوت در شهرستان ری در حال برگزار است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا:به نقل از "ره به ری":در ماه مبارک رمضان محافل انس با قرآن در بسیاری از مکان های مذهبی شهرستان ری برپا شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا:,نوجوانان از جمله ویژه ترین گروه های سنی اند که در این ماه به میهمانی قرآن کریم امده اند.
,جلسات قرآن در آستان مقدس حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با دیگر محافل قرآنی شهرستان ری کمی متفاوت است. آنچه که در این جلسات برای کودکان تدارک دیده شده است ، روایت قصه هایی است که در قرآن کریم نقل شده است.
,این جلسات آموزشی به مدت ده هفته در شهرستان ری برگزار گردیده و ۸:۳۰ الی تا ۱۲ و ۱۵ الی ۱۸ پذیرای خواهران و برادران در سالن اندیشه جوان واقع در صحن آستان خواهد بود.
,این جلسات با هدف آشنائی و ترویج معارف و قصص قرآنی و احکام دینی با حضور حجت السلام والمسلمین استاد خسرو شاهی برگزار خواهد شد.
,به گزارش “ره به ری” : ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی از مهم ترین موضوعاتی است که خانواده ها و مسئولان باید در جهت آشنایی نسل جوان و نوجوان با ان تلاش کنند.
,در ادامه تصاویر مربوط به این مراسم را مشاهده می کنید:
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه