در راستای ساماندهی متکدیان بوشهر؛

متکدی کرجی پس از استحمام اجباری در بوشهر به زادگاهش فرستاده شد+تصویر

متکدی کرجی پس از استحمام اجباری در بوشهر به زادگاهش فرستاده شد+تصویر
فردی که با لباس مندرس و چهره نامناسب درسطح شهربوشهر تردد می کرد و باعث بوجود آمدن چهره نامناسبی در سطح شهر و نارضایتی شهروندان شده بود پس از استحمام اجباری و کوتاه نمودن موهایش به زدگاهش برگردانیده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانادتی بود درشهر بوشهریک فرد متکدی کارتن خواب با هویت مجهول، موهای بلند و کثیف، لباس های پاره پاره و مندرس در کوچه و خیابان های این شهر تردد می کرد که موجبات نارضایتی و گاهاً ترس برخی ازشهروندان را فراهم آورده بود، با پیگیریهای کانون (بهین شهر من) با الاجبارمورد استحمام قرارگرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با الاجبار, د ,

این کانون در قالب طرح ساماندهی متکدیان با پیگیری های لازم و با هماهنگی های انجام شده با مسئولان شهری و ماموران شهرداری بوشهر این فرد به حمام فرستاده شد و پس از کوتاه نمودن موهایش به وی لباس نو پوشانیدند و با دادن مبلغی پول به وی، او را راهی زادگاهش در کرج نمودند.

,

 لازم به ذکر است: حضور متکدیان در بوشهر چند وقتی است به یکی از دغدغه‌های اصلی مسئولان این شهر تبدیل شده و سمن‌ها با همکاری نهادهای مربوطه در صدد رهایی از این معضل هستند.

,

, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه