مدیرکل میراث فرهنگی هرمزگان:

مرمت مسجد ۱۷۶ ساله بندرلنگه به پایان رسید

مرمت مسجد ۱۷۶ ساله بندرلنگه به پایان رسید
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت :عملیات مرمت مسجد ۱۷۶ ساله مدرسه محمدیه دژگان شهرستان بندرلنگه به پایان رسید
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، ضیایی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده در خصوص مرمت این مسجد اظهار کرد : این اداره کل در طی سال های اخیر نسبت به مقاوم سازی، مرمت و حفاظت از این اثر و از محل اعتبارات استانی و ملی سال۹۳ نیز اقداماتی از قبیل تعمیر،مرمت و بازسازی تزئینات ویژه، گچبری ستونها و طاق ها( ۶)دهانه ازقسمت شبستان مسجد اهتمام لازم را داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ضیایی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان در گفتگو با خبرنگار , فرهنگ کده , در خصوص مرمت این مسجد اظهار کرد : این اداره کل در طی سال های اخیر نسبت به مقاوم سازی، مرمت و حفاظت از این اثر و از محل اعتبارات استانی و ملی سال۹۳ نیز اقداماتی از قبیل تعمیر،مرمت و بازسازی تزئینات ویژه، گچبری ستونها و طاق ها( ۶)دهانه ازقسمت شبستان مسجد اهتمام لازم را داشته است.,

 

,

وی تصریح کرد : آماده سازی محوطه بیرونی و اطراف بنا با اعتباری بالغ بر۱۲۰۰میلیون ریال انجام شده است .

,

 

,

ضیایی با بیان اینکه قدمت اثر مذکور به ۱۷۶سال می رسد،افزود:این بنا در سال۱۲۱۸شمسی توسط شیخ محمد خان بستکی احداث شد.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد : مسجدمدرسه محمدیه دژگان درسال۸۴با شماره۱۳۵۶۵درفهرست آثار ملی به ثبت رسید و حدود یک سده از این مسجد مدرسه استفاده شده است.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه