فرمانده نیروی انتظامی الیگودرز خبر داد:
جوان 22 ساله درسد کشاورزی "حیدر آباد "غرق شد
جوانی 22 ساله در شهرستان الیگودرز لرستان هنگام شنا در سد کشاورزی روستای "حیدر آباد" غرق شد و جان باخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرافلاک، سرهنگ "خدارحم ذلقی "فرمانده انتظامی الیگودرز در تشریح این خبر گفت: با اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110مبنی بر یک فقره غرق شدگی در سد کشاورزی روستای "حیدر آباد " تیمی از ماموران انتظامی و امدادی این شهرستان جهت بررسی موضوع بلافاصله به محل اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی افزود: در برررسی های به عمل آمده مشخص شد جوانی 22 ساله که جهت آبتنی به این محل آمده بود حین شنا در سد مذبور به دلیل عدم آشنایی با فنون شنا غرق شده و جان باخته است.
,"ذلقی" با اشاره به بیرون آوردن جسد توسط عوامل غریق نجات از آب و ابراز تاسف از وقوع این حادثه ، به والدین توصیه کرد : مراقب فرزندانشان هنگام تفریح در طبیعت و آبتنی در رودخانه ها باشند و نکات ایمنی را به آنان آموزش داده تا شاهد این گونه حوادث دلخراشی نباشیم.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه