عضو مجلس خبرگان رهبری :
عدم انسجام جبهه خودی و وجود افراد خائن از علل صلح امام حسن(ع) بود
آیت الله محسن حیدری تاکید کرد:بر اساس شرایطی که برای امام حسن پیش آماد چاره ای جز این ندید که برای حفظ و نگهداری اسلام با معاویه، نرمش قهرمانان انجام دهد تا آن خطرات از سر راه اسلام برداشته شود و توسط امامان بعد جریان مبارزه با باطل ،فساد و انحراف ادامه پیدا کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز، آیت الله محسن حیدری عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص طرح صلح امام حسن(ع) در سخنان اخیر رئیسجمهور اظهار داشت:مذاکره با دشمنان اختصاص به امام حسن (ع) ندارد پیغمبر اکرم هم با دشمنان خود در بعضی شرایط مثل صلح حدیبیه مذاکره کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
وی ادامه داد:امیرالمومنین هم نمایندگانی برای مذاکره با مخالفین خود اعم از ناکثین، قاسطین فرستاد لذا امام حسن(ع) هم بنا به تکلیف الهی و اتمام حجت وارد این مذاکره شد .
,
آیت الله محسن حیدری خاطرنشان ساخت:کاری که امام حسن مجتبی انجام دادند همان فرمایش مقام معظم رهبری است که از آن به (نرمش قهرمانان) نام برده اند.
,
وی ادامه داد:کتابی را که مرحوم آل یاسین در مورد صلح امام حسن نوشتند توسط مقام معظم رهبری به فارسی ترجمه شد که عنوانش (باشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ) می باشد.
,
وی با بیان اینکه نرمش قهرمانان که امام حسن مجتبی انجام داد دلایل خاص خودش را داشت تاکید کرد:یکی از دلایش این است که در جبهه خودی هیچ انسجامی نبود و افراد فرصت طلب و خائن در بین آن ها خیلی زیاد بود.
,
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در آن شرایط امکان جنگ با معاویه نبود تاکید کرد: علاوه بر آن دشمن مشترکی که همان لشکر روم بود میخواست اساس اسلام را از بین ببرد که امام حسن و معاویه را مورد تهدید قرار میداد.
,
وی افزود:امام حسن اگر در آن شرایط به جنگ ادامه میداد هیچ عاقبت خوشی برای اسلام و مسلمین در پی نداشت.
,
آیت الله محسن حیدری تاکید کرد:بر اساس شرایطی که برای امام حسن پیش آماد چاره ای جز این ندید که برای حفظ و نگهداری اسلام با معاویه، نرمش قهرمانان انجام دهد تا آن خطرات از سر راه اسلام برداشته شود و توسط امامان بعد جریان مبارزه با باطل ،فساد و انحراف ادامه پیدا کند.
,
وی ادامه داد:بنابراین این مطلب که امام حسن (ع) نماد مذاکره با دشمن مطرح بشود با مسائل تاریخی سازگاری ندارد و حرف دقیقی نیست .
]
ارسال دیدگاه