رئیس پلیس راه استان زنجان:
حادثه رانندگی در محور زنجان- قزوین یک کشته برجای گذاشت
رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به حوادث رانندگی در محور زنجان- قزوین گفت: بیتوجهی رانندهای در محور زنجان- قزوین حادثه آفرید و این حادثه یک کشته برجای گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی اصغر شیر محمدی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا, با اشاره به اینکه واژگونی پژو 405، یک کشته و یک مجروح بر جای گذاشت٬ اظهار کرد: روز گذشته در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیس مبنی بر وقوع یک حادثه رانندگی در کیلومتر 15 اتوبان زنجان- قزوین بلافاصله ماموران به محل اعلامی اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی خاطر نشان کرد: ماموران با حضور در محل ضمن بررسی صحنه متوجه شدند در این حادثه یک دستگاه پژو 405 با دو سرنشین واژگون شده است.
,رئیس پلیس راه استان زنجان افزود: متاسفانه در این حادثه یکی از سرنشینان خودرو به نام خان ز- الف به علت شدت جراحات وارده در دم فوت و راننده 60 ساله این خودرو نیز مجروح شده برای مداوا به بیمارستان منتقل شد.
,شیر محمدی با اشاره به علت وقوع این حادثه گفت: علت این حادثه از سوی کارشناسان پلیس راه خستگی و خواب الودگی و عدم توجه به جلو اعلام شده است.
,وی از توقیف یک دستگاه خودروی پژو پارس با 60 میلیون و 424 هزار ریال خلافی در اتوبان زنجان – قزوین خبر داد و گفت: ماموران پلیس راه در راستای برخورد با رانندگان متخلف و حادثه ساز به راننده یک دستگاه سواری پژو پارس به علت سرعت زیاد و عدم توجه به هشدار پلیس دستور توقف صادر کردند.
,وی افزود: با تلاشهای انجام شده خودرو متوقف که با انجام استعلام و بررسیهای لازم مشخص شد این خودرو به علت 345 فقره تخلف پرداخت نشده، دارای 60 میلیون و 424 هزار ریال خلافی است.
,شیرمحمدی با تاکید بر اینکه بر اساس قوانین راهنمایی و رانندگی، پلیس مبلغ جریمه خودرویی که به ده میلیون ریال برسد مکلف به توقیف خودرو تا پرداخت جریمه است٬ افزود: این خودرو از ادامه مسیر منع و تا پرداخت خلافی، روانه پارکینگ شد.
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه