استاندار قزوین تاکید کرد

تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام مهم‌ترین اولویت عمرانی قزوین

تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام مهم‌ترین اولویت عمرانی قزوین
استاندار قزوین در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، گفت: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام مهم‌ترین اولویت عمرانی استان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخص، مرتضی روزبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان قزوین با اشاره به اینکه مدیران در حوزه اعتباران و امورات جاری دستگاه‌ها خوب هزینه کردن را در دستور کار قرار دهند، اظهار کرد: تکمیل طرح های نیمه تمام مهم ترین اولویت عمرانی استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

استاندار قزوین با اعلام اینکه آغاز هرگونه پروژه جدید از سوی ادارات و دستگاه های اجرایی ممنوع است، بیان کرد: فقط پروژه‌های ویژه که از مصوبه شورای برنامه‌ریزی برخوردار باشند، امکان آغاز عملیات اجرایی خود را خواهند داشت.

,

این مسئول با بیان اینکه هم اکنون ۷۱ سالن و مکان ورزشی نیمه تمام در استان وجود دارد که همگی از پیشرفت فیزیکی بالایی نیز برخوردار هستند، افزود: باید با تشکیل ستادی ویژه اعتبارات لازم را به این پروژه ها تخصیص داد تا در هفته دولت شاهد بهره برداری و افتتاح آنها باشیم.

,

روزبه با تاکید بر تلاش مدیران برای اجرای مصوبات این شورا، تصریح کرد: ادارات و دستگاه های اجرایی باید نظارت بر پروژه ها را مورد توجه جدی قرار بدهند تا اعتبارات به درستی هزینه شود.

,

وی همچنین خواستار برنامه ریزی مدیران برای تقویت روستاها به لحاظ اقتصادی شد و اضافه کرد: حرکت در این مسیر گام برداشتن در راه تحقق اقتصاد مقاومتی است.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه