با حضور رسانه ها
نشست هم اندیشی راه اندازی موزه والیبال برگزار می شود
نشست هم اندیشی و بررسی راهکارهای راه اندازی موزه والیبال ارومیه با حضور اصحاب رسانه و مدیران و مسئولین ذیربط صبح امروز برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، نشست هم اندیشی و بررسی راهکارهای راه اندازی موزه والیبال ارومیه صبح امروز درحالی با حضور خبرنگاران ورزشی و مدیران ذی ربط برگزار می شود که یدالله کارگرپیشه اسطوره والیبال ایران میهمان ویژه این نشست است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,نشست بررسی راهکارهای راه اندازی موزه والیبال ارومیه ساعت 8:30 امروز در محل سالن جلسات اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان غربی در خیابان دانشکده ارومیه برگزار می شود.
,طبق فراخوان اعلام شده برای حضور در این نشست، گفته می شود حسنخانی فرماندار و حضرت پور شهردار ارومیه، یوسفی مدیرعامل باشگاه شهرداری ارومیه و جباری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این جلسه حضور خواهند داشت.
,چندین ماه قبل بود که در استان مجاور (آذربایجان شرقی) نخستین موزه فوتبال کشور در تبریز افتتاح شد و بدنبال آن ایده شکل گیری و راه اندازی نخستین موزه والیبال کشور در شهر ارومیه بعنوان شهر عشاق والیبال وارد فاز عملیاتی شد.
,در راه اندازی این موزه والیبال هیات والیبال ارومیه و حتی آذربایجان غربی هیچگونه نقشی نداشته و صفر تا صد راه اندازی آن برعهده اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان غربی است.
,گفتنی است طبقه فوقانی موزه مردم شناسی در میدان ایالت ارومیه محل موزه والیبال شهر ارومیه تعیین شده است.
,بزودی اروم نیــوز یک گزارش جامع از روند اجرای این طرح بزرگ بر روی خروجی سایت خود قرار خواهد داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه