دو روی سکه ساماندهی خرده میوه فروشان شهر تالش

شهرداری به دنبال جمع آوری و فروشندگان در پی روزی حلال + تصاویر

شهرداری به دنبال جمع آوری و فروشندگان در پی روزی حلال + تصاویر
طرح ساماندهی میوه فروشان سیار شهر تالش از اواسط خرداد توسط شهرداری تالش اجرا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مریان خبر ، طرح ساماندهی میوه فروشان سیار شهر تالش از اواسط خرداد توسط شهرداری اجرا شد. با اجرای این طرح تمام عرضه کنندگان سیار میوه و محصولات جالیزی از عرضه این محصولات در خیابان ها و پیاده روها خودداری کنند در ابتدای خیابان کرگانرود (جنب پل بزرگ و محل قدیم پنج شنبه بازار) مستقر شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر, مریان خبر,  ، طرح ساماندهی میوه فروشان سیار شهر تالش از اواسط خرداد توسط شهرداری اجرا شد. با اجرای این طرح تمام عرضه کنندگان سیار میوه و محصولات جالیزی از عرضه این محصولات در خیابان ها و پیاده روها خودداری کنند در ابتدای خیابان کرگانرود (جنب پل بزرگ و محل قدیم پنج شنبه بازار) مستقر شوند.,

یکی از مزیت های این طرح تسهیل در جریان ترافیک و کم شدن شلوغی پیاده روهای شهری ایست که جای بسی تقدیر دارد .

,

اما روی دیگر این سکه کسادی بازار این خرده فروشان است. در گفتگو با چند از آنها متوجه می شویم که با انتقال به مکان جدید و بی اطلاعی مردم از این مورد در روزهای گرم آغازین تابستان میوه های آنها در حال فاسد شدن است. یکی از این میوه فروشان از نبود مدیریت، استقرار در خیابان یک طرفه، انتقادهای  مردم و بی نظمی گلایه مند است.

,

همه موارد ذکر شده موجب شده تا این افراد عمدتا کم بضاعت همچنان منتظر اقدام مسوولین شورای شهر و شهردار تالش برای چاره اندیشی در این مورد باشند تا کسب و کار کوچکشان رونقی دوباره بگیرد و در روزگاری که کسب درآمد یک دغدغه برای هر انسان عزتمندی ایست پولی حلال برای تهیه مایحتاج زندگی خانواده هایشان داشته باشند.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه