معاون خدمات مشترکین شرکت توزیع برق جنوب کرمان :
قبض جهت مصارف روشنایی معابر برای اولین بار در کشور صادر می شود
معاون خدمات مشترکین شرکت توزیع برق جنوب کرمان از صدور چاپ قبض جهت مصارف روشنایی معابر برای اولین بار در کشور در شرکت توزیع نیروی برق جنوب کرمان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،پرویز سعیدعسکری معاون خدمات مشترکین شرکت توزیع برق جنوب کرمان در گفتگو با “ آرمان کرمان” گفت:به منظور کنترل مصرف و جلوگیری از پرت انرژی و کاهش تلفات ، برای اولین بار در کشور برای تمامی انشعابات روشنایی معابر صورتحساب برق مصرفی چاپ وبه مسئولین روشنایی معابر مدیریت برق شهرستان ها تحویل داده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “ آرمان کرمان”,وی در ادامه افزود: از ابتدای تیر ماه سال جاری ، کنتورهای روشنایی معابر نیز همانند دیگر کنتورها در زمانهای مشخص قرائت می گردند و صورتحساب آن نیز به مسئولین روشنایی معابر به عنوان متولی این کنتورها تحویل داده می شود و ایشان ضمن کنترل صحت قرائت،کنتورهای معابری که قرائت نشده اند و یا در ردیف قرائت قرار ندارند ،مطلع می شوند.
,در حال حاضر در شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان تعداد ۶۵۲۱ کنتور جهت تعیین مصرف روشنایی معابر و در تمام پست های دارای سیستم روشنایی معابر نصب شده است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه