مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان خبر داد:

کاهش ۳ درصدی حوادث ناشی از کار در استان هرمزگان

کاهش ۳ درصدی حوادث ناشی از کار در استان هرمزگان
مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان گفت:در سال گذشته 228 مورد حادثه ناشی از کار در استان به ثبت رسید که نسبت به سال 92 کاهش 3 درصدی داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  هرمز؛ حیدری بلوکی،مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان در نشست مشترک با مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مهم ترین چالش سازمان تامین اجتماعی استان را عدم تحقق مطالبات معوقه دانست و گفت:این مطالبات بالغ بر 7 هزار میلیارد ریال انباشته شده است و بیشترین میزان بدهی ها مربوط به بنگاه ‌های دولتی و شرکت‌های بزرگ می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  هرمز؛,

 

,

وی خواستار همکاری  اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی برای وصول مطالبات و ارایه خدمات بهینه به بیمه شدگان و مستمری بگیران شد و اظهار کرد:در سال گذشته 228 مورد حادثه ناشی از کار در استان به ثبت رسید که نسبت به سال 92 کاهش  3 درصدی داشته است.

,

 

,


حیدری یادآور شد: اداره کل تامین اجتماعی در راستای کاهش حوادث ناشی از کار تدابیر ویژه ای در دستور کار دارد.

,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه