نماینده استان ایلام در مجلس:

با تکیه بر اقتصاد مقاومتی از تحریم نمی هراسیم

با تکیه بر اقتصاد مقاومتی از تحریم نمی هراسیم
نماینده حوزه جنوب استان ایلام گفت: با توجه به ضعف ساختار اقتصادی کشور با رفع تحریمها تمام مشکلات حل نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دکتر "علی محمد احمدی" نماینده حوزه جنوب استان ایلام در گفتگو با خبرنگار آبدانان خبر با اشاره به ضعف ساختار اقتصادی کشور و تأکید بر این نکته که با رفع تحریمها تمام مشکلات حل نمی شود ، گفت: در صورت عدم چاره اندیشی ساختار معیوب فعلی اقتصاد کشور باغث ادامه این مشکلات خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آبدانان خبر,

وی با بیان اینکه همه مشکلات اقتصادی به تحریمها بر نمی گردد ، گفت:راهکار رفع مشکلات داخلی توجه به اقتصاد مقاومتی است.

,

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: دو بخش تحریمها و نبود نقل و انتقال ارز و منابع مشکل اقتصاد کشور هستند  اما عمده مشکلات اقتصادی در داخل کشور است و مربوط به ساختار اقتصادی کشور است.

,

وی با بیان اینکه پایه های اقتصاد کشور نیازمند تغییرات ساختاری است گفت: در شرایط کنونی اقتصاد مقاومتی که معطوف به رفع ساختارهای داخلی است باید عملیاتی گردد.

,

احمدی با اشاره به اینکه برخی بر این باورند که در صورت شکست مذاکرات با چالش روبرو خواهیم شد، گفت: با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و رسیدن با اقتصادی با محوریت "تولید صادرات گرا "و کسب ثروت دیگر با تمدید یا تحریم چندان  دچار هراس نمی شویم.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه