فرماندار جاجرم از خانواده شهید نایبی بازدید و سرکشی کرد
علی اکبر محبی شب گذشته با حضور در منزل شهید عباسعلی نایبی از شهدای دانش آموز شهرستان با خانواده این شهید دیدار و گفتگو نمود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری جاجرم؛ به مناسبت ماه مبارک رمضان و در راستای تجلیل از مقام شامخ شهدای والامقام دوران دفاع مقدس ، فرماندار جاجرم به همراه رئیس اداره بنیاد شهید شهرستان ، حاج آقا معینی رئیس اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزی و تعدادی از دانش آموزان با حضور در منزل خانواده شهید نایبی از شهدای فرهنگی شهرستان ضمن تجلیل از صبر و بردباری خانواده های معظم شهدای گرانقدر ، جایگاه شهدا و خانواده های این عزیزان را ستود و انجام این قبیل دیدارها را سعادت و توفیقی برای مسئولان دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم, پایگاه خبری جاجرم,



,
,
,
محبی فرماندار جاجرم با تاکید بر حفظ ارزشهای ایثار و شهادت و ترویج این فرهنگ مقدس در بین اقشار مختلف جامعه بویژه نسل جوان و دانش آموزان گفت : خانواده های معظم شهدا جانبازان و ایثارگران از جمله یادگاران دوران دفاع مقدس هستند که بایستی به نوع ویژه مورد توجه واقع گردند و از ایشان تجلیل بعمل آید.
, .,
انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه