جوان ترین امام جمعه کشور:
خدامحوری سرلوحه کار جوانان باشد
امام جمعه سابق شهرستان کلات جوان ایرانی رابا نشاط فوق العاده معرفی کرد وگفت: جوانان ایرانی برخلاف جوانان غربی که بر پایه ی خودمحوری هستند، از نشاط فوق العاده ای برخوردارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،حجت الاسلام امجدی زاده جوان ترین امام جمعه کشور در گفت و گو با کلات نادر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهارداشت: دشمن همیشه به دنبال اقناع افکار عمومی است و بهترین بهانه برای ترویج بی بند وباری وتبلیغات سو دینی و مذهبی، با بانشاط معرفی کردن برنامه های ضددینی و نیاز جوانان ایرانی به نشاط است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلات نادر , .,وی در ادامه هدف اقناع افکار عمومی غرب را دور ساختن جوانان از ارزش ها و فرهنگ اصیل ایرانی دانست.
, .,امام جمعه سابق کلات ورودگفتمان رهبر انقلاب به حوزه نشاط و افسردگی جوانان را در خطر دانستن این امر عنوان نمود و گفت:مقام معظم رهبری با اشراف کامل و بدون پرده پوشی در عین صراحت و دلسوزی به بیان حقیقت پرداختند.
, .,وی در ادامه با تاکید بر تلاش همیشگی غرب برای تخریب شاخصه اصلی دین در جوانان گفت:عنوان مطالب مهمی چون دوری جوانان مومن از افسردگی، سواستفاده از فضاسازی دشمن توسط افراد لاابالی و غلط بودن مسائلی چون موسیقی در فضای دانشگاه خود از عواملی است که در دانشگاه ها دامن می زنندو تصریح کرد: بیانات مقام معظم رهبری خود به افراد که در داخل کشور به برگزاری کنسرت و موسیقی دامن می زدند، دست رد زد.
, .,حجت الاسلام امجدی زاده گفت: فعالیت های فرهنگی را که بصورت گروهی و جمعی صورت می پذبرد دارای نشاط فوق العاده دانست و گفت: اگر متولیان فعالیت های فرهنگی را جمعی، طراحی و مدیریت کنند،نشاط فوق العاده ای جامعه جوانان را در برمی گیرد.
, .,امجدی زاده به استناد آیات «أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»و«هو الَذی انزَل السَکینَة فی قلوبِ المومنین» معیار نشاط و شادابی را عیار انسان دانست و گفت: هرچه انسان ها عیار خالصی بیشتری دراعمال،در محضر خدا داشته باشد؛با نشاط تر خواهد بود.
, «أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ», أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ, أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ, «هو الَذی انزَل السَکینَة فی قلوبِ المومنین» , هو الَذی انزَل السَکینَة فی قلوبِ المومنین, هو الَذی انزَل السَکینَة فی قلوبِ المومنین, .,وی با باطل شمردن اقدامات غربی ها برای تشویش و تغییرافکارعمومی در رسانه هاو شبکه های اجتماعی مبنی بر افسردگی جوانان ایرانی گفت: تفاوت نشاط و شادابی در جوانان ایرانی و اروپایی خدامحوری و خودمحوری می توان جست .
, .,وی مصاحبه خود را در پایان با کلمه فتامل مصداق واقعی واقعیت ها پایان داد.
, .,,
انتهای پیام/
, /,,
,
]
ارسال دیدگاه