درخواست بانوان نی ریزی از فرماندار این شهر
جمعی از بانوان نی ریزی در هفته عفاف و حجاب طی یک نشست با فرماندار نی ریز، خواستار اجرای طرح های مبارزه با بدحجابی و بی حجابی در شهرستان شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نبض نی ریز، جمعی از بانوان نی ریزی در هفته عفاف و حجاب طی یک نشست با فرماندار نی ریز، خواستار اجرای طرح های مبارزه با بدحجابی و بی حجابی در شهرستان شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز,آنان در این نشست با صدور بیانیه ای از فرماندار نی ریز ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه توسط متولیان امر عفاف و حجاب ، از مدیران و مسئولین نهادها و ارگان ها خواستند نظارت و کنترل بیشتری بر زیر مجموعه ی خود داشته باشند.
,در بندهایی از این بیانیه آمده است، سیستم های آموزشی در تبیین ابعاد مختلف حجاب و بیان تبعات عدم رعایت حجاب اقدام نموده و نسبت به آموزش های صحیح احیای فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر قدم بردارند.
,کنترل تولیدات فرهنگی و نظارت بر مراکز فرهنگی، نظارت و کنترل دقیق در تولید، ورود و عرضه ی لباس، تکریم مراجعین با حجاب در ادارات دولتی، برنامه ریزی توسط صدا و سیما برای توانمند سازی مادران در تربیت فرزندان عفیف، اجرای طرح های بازدارنده و اثرگذار و ایجاد زمینه ای امن برای حضور بانوان در اجتماع بخش دیگری از این بیانیه بود.
,در این نشست فرماندار نی ریز ضمن تشکر از کسانی که دغدغه حجاب و عفاف دارند، گفت: نقش حجاب در بحث سلامت روانی جامعه بسیار اثر گذار است.
,محمد رضا امیری ریشه ی بسیاری از مشکلات در خانواده را عدم رعایت عفاف و حجاب عنوان کرد و افزود: تحکیم عفاف و حجاب باعث تحکیم بنیاد خانواده می شود و از بروز بسیاری از مشکلات بعدی جلوگیری می کند.
,وی با تاکید بر عدم برخورد سختگیرانه با افراد بدحجاب در جامعه بیان داشت: تذکر لسانی باید صرف یک یادآوری باشد، و با اجرای مطلوب و تکرار نتیجه بخش خواهد بود.
,عضو شورای فرهنگ عمومی نی ریز گفت: مطالبات شما مطالبات حقی است و تحقق این امر، همکاری همه ی ارگان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی را می طلبد و همه ی ما باید در راستای ترویج این امر تلاش کنیم و فرمانداری نیز طی بخشنامه ای به ادارات و نهاد های شهرستان، تکریم بیشتر زنان محجبه را مطالبه خواهد کرد.
,

,
,

,
,

,
,

,
, , ]
ارسال دیدگاه