در تربتجام ؛
جشن گلریزان خیرین سلامت برگزار شد
مراسم جشن گلریزان خیرین سلامت با حضور امامان جمعه فرماندارمسئولان اجرایی نظامی، انتظامی و خیرین سلامت در محل تالار پردیسان تربتجام برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جام روز در این محفل نیکوکاری فرماندار تربتجام با اشاره به اهمیت حوزه سلامت گفت: خیرینی که در حوزه سلامت فعال هستند کار بزرگ و قابلتحسینی انجام میدهند و در مدت کوتاه از تشکیل مجمع کارهای بزرگی در حوزه درمان و سلامت اجراشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , جام روز , جام روز,علی رستمی با تشکر از خیرین سلامت افزود: کمک مجمع خیرین به بیمارانی که مشکل مالی دارند دردهای آنان را تسکین می دهندو لبخند را برچهره آنان نمایان می کند.
,در ادامه مراسم مدیر عمل مجمع خیرین سلامت گفت: جهاد درراه خدا باجان و مال است هرکس کارنیکی انجام دهد درواقع برای خودش انجام داده است.
,جامی با اشاره به گوشهای از کمکهای مجمع خیرین به حوزه سلامت و درمان گفت: اهدای زمین و احداث درمانگاه وحدت، اهدای تجهیزات بانک خون، اهدای ۹ هزار مترمربع زمین، احداث ساختمان استراحتگاه همراهان بیماران در بیمارستان سجادیه، اهدای یک دستگاه دیالیز، EEGوEMG و همچنین انعقاد تفاهمنامه بین خیر سراج احمدی و دانشکده جهت برقراری ام ار ای و مجموعه تصویری در مرکز شهر، تعمیر دستگاه اسکویی رادیولوژی بیمارستان سجادیه و کمک به بیماران نیازمند ازجمله فعالیتهای مجمع خیرین سلامت است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه