در تربت‌جام ؛

جشن گل‌ریزان خیرین سلامت برگزار شد

جشن گل‌ریزان خیرین سلامت برگزار شد
مراسم جشن گل‌ریزان خیرین سلامت با حضور امامان جمعه فرماندارمسئولان اجرایی نظامی، انتظامی و خیرین سلامت در محل تالار پردیسان تربت‌جام برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جام روز در این محفل نیکوکاری فرماندار تربت‌جام با اشاره به اهمیت حوزه سلامت گفت: خیرینی که در حوزه سلامت فعال هستند کار بزرگ و قابل‌تحسینی انجام می‌دهند و در مدت کوتاه از تشکیل مجمع کارهای بزرگی در حوزه درمان و سلامت اجراشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , جام روز , جام روز,

علی رستمی با تشکر از خیرین سلامت افزود: کمک مجمع خیرین به بیمارانی که مشکل مالی دارند دردهای آنان را تسکین می دهندو لبخند را برچهره آنان نمایان می کند.

,

در ادامه مراسم مدیر عمل مجمع خیرین سلامت گفت: جهاد درراه خدا باجان و مال است هرکس کارنیکی انجام دهد درواقع برای خودش انجام داده است.

,

جامی با اشاره به گوشه‌ای از کمک‌های مجمع خیرین به حوزه سلامت و درمان گفت: اهدای زمین و احداث درمانگاه وحدت، اهدای تجهیزات بانک خون، اهدای ۹ هزار مترمربع زمین، احداث ساختمان استراحتگاه همراهان بیماران در بیمارستان سجادیه، اهدای یک دستگاه دیالیز، EEGوEMG و همچنین انعقاد تفاهم‌نامه بین خیر سراج احمدی و دانشکده جهت برقراری ام ار ای و مجموعه تصویری در مرکز شهر، تعمیر دستگاه اسکویی رادیولوژی بیمارستان سجادیه و کمک به بیماران نیازمند ازجمله فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه