نماینده مردم قم در مجلس خبر داد:
بهره برداری از پروژه های 80 درصد پیشرفت فیزیکی در قم
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:پروژه های عمرانی استان قم که در پایان سالجاری 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند، در سال آینده به بهره برداری می رسند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، احمد امیرآبادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا با اشاره به وجود پروژه های نیمه تمام در استان قم اظهار داشت:پروژه منوریل که یک طرح ملی می باشد در سال آینده بودجه لازم را دریافت خواهد کرد، البته آقای نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور قول افتتاح پروژه های عمرانی قم با پیشرفت 80 درصدی را در سال آینده داده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,وی همچنین در خصوص صحبت های انجام شده درباره انتخاب استاندار جدید قم نیز گفت:دولت تشخیص داده که استانداران جدید استان های قم و خراسان رضوی به عنوان دو استانی مذهبی که جایگاه ویژه ای در کشور دارند،با حوصله و به عنوان آخرین استان ها انتخاب شوند.
,امیرآبادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیدارش با نمایندگان اتریش در سفر اخیر خود به وین ابراز داشت:نمایندگان مجلس اتریش به این مسئله اذعان داشتند که آمریکایی ها در قضیه هسته ای ایران به دنبال بهانه هستند و آمریکایی ها با این که مردم و نظام ایران روی پای خودش ایستاده، مشکل دارند.
,وی در ادامه در خصوص توافق 1+5 با ایران گفت:ماحصل مذاکرات ژنو منجر به امضای توافقنامه و یا قرارداد نشد بلکه یک بیانیه برای برداشتن گام های مشترک است که بعید است آمریکایی ها به آن پایبند باشند.
,نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات دکتر جلیلی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی در سال های قبل بیان داشت:در گذشته غربی ها به دنبال مذاکره با دولت اصولگرایان نبودند و صحبت های را مطرح می کردند که در واقع نقض حاکمیت کشور بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه