logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

توافق کامل نیست اما توافقی بود

توافق کامل نیست اما توافقی بود
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست وزرای ۱+۵ گفت: معتقدم این لحظه ای که ما به توافق می رسیم برای همه کامل نیست اما کاری است که می توانستیم انجام دهیم و چیزی بود که می توانستیم به آن دست یابیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا در نشست پایانی وزرای ۱+۵ با وزیر امور خارجه کشورمان، فدریکا موگرینی گفت: تصمیماتی که امروز اتخاذ کرده ایم نه تنها در مورد بحث هسته ای ایران است، بلکه تصمیمی است که می تواند راه را برای فصل جدیدی در روابط بین الملل باز کند و نشان دهد که دیپلماسی و هماهنگی و همکاری می تواند بر تنش و تقابل فائق آید و نشانه امید برای جهان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه از همه کسانی که دور میز مذاکره برای رسیدن به تفاهم و توافق تلاش کرده اند، سپاسگزاری کرد.

,

در ادامه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان گفت: در ابتدا تشکر می کنم از همه کسانی که این فرایند را شروع کردند و کسانی که آن را ادامه دادند برای اینکه به یک راه حل برد- برد برسیم.

,

وی افزود: معتقدم این لحظه ای که ما به توافق می رسیم برای همه کامل نیست اما کاری است که می توانستیم انجام دهیم و چیزی بود که می توانستیم به آن دست یابیم.

,

ظریف تاکید کرد: امروز می توانست پایان امید برای دستیابی به یک نقطه مشترک باشد اما یک فصل جدیدی از امید را آغاز کردیم و افزون بر این، این دستاورد همگان است و تشکر می کنم از همه همکاران به ویژه مدیران سیاسی و معاونان وزرا که کار بسیار زیادی را در این فرآیند انجام دادند.

,

همچنین موگرینی در پایان این نشست گفت: اکنون به نشست پایانی برای نهایی کردن توافق و اعلام آن به رسانه ها می رویم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه