رکورد شکنی صدا و سیما

پخش یک ساعته و نیمه خبر 14 با رویکرد هسته ای

پخش یک ساعته و نیمه خبر 14 با رویکرد هسته ای
صدا و سیما برای مذاکرات هسته ای سنگ تمام گذاشت و با پخش یک ساعت و نیمه خبر ساعت 14 خبر جمع بندی مذاکرات هسته ای را اعلام کرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از مریان خبر، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با حداکثر توان خود پابه پای مذاکرات هسته ای پیش رفت .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,

شبکه خبر که تقریبا تماماً  امکانات خود را در بخش مذاکرات هسته ای گذاشته بود.

,

شبکه یک سیما هم امروز تمام توان خود را در اعلام خبر جمع بندی ( هنوز چیزی به نام توافق امضا نشده و به خاطر همین فعلا از واژه جمع بندی استفاده می شود ) گذاشت و با طول دادن یک و ساعته این بخش خبری ، خبر اعلام اتمام مذاکرات هسته ای را اعلام نمود .

,

اعلام اتمام مذاکرات هسته ای نباید ما از مفاد این توافق نامه که هنوز رسمی نشده غافل کند .

,

این بیانه باید هم در داخل کشور توسط نمایندگان ملت و شورای امنیت تایید شود و هم در آمریکا در سنا تایید گردد.

,

بیانه هسته ای باید دقیقاً مطالعه و تبین گردد . خبر های که از گوشه و کنار در مورد جشن هسته ای شنیده می شود باید مدیریت شود چون هنور هیچ توافق رسمی انجام نشده است و فقط یک جمع بندی از نتایج مذاکرات می باشد .

,

در خاتمه یادآور می شود که باید به مذاکره کنندگان کشورمان خسته نباشید بگویم ولی این را باید بدانیم که تازه کار ما شروع شده است و باید از دشمنی استکبار با اهداف انقلابمان غافل نشویم .

,
انتهای پیام /
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه