سخت ترین رمضان مسلمانان

سخت ترین رمضان مسلمانان
سخت‌ترین ماه رمضان بر جهان مسلمانان و عرب می‌گذرد؛ نه فانوس‌ها در قاهره نور می‌افشانند، نه از مأذنه‌های دمشق صدای الله‌اکبر اذان می‌آید؛ بازارهای بغداد بسته شده‌اند و قدس، همچنان دربند است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از موج ارس جلفا، نورافشانیِ فانوس‌های قاهره و گلبانگ گلدسته‌های مساجد دمشق و هیاهوی بازارهای بغداد، و زیارت و سیاحت در قدس، در خاطره جمعی و بینِ نسلیِ مردمِ کشورهای مسلمان، ارتباط شیرین و نمادینی با ماه‌رمضان داشته‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , موج ارس جلفا,

اما متأسفانه بلاهایی که در این سال‌های اخیر از جانب ابرقدرت‌های غرب و گروه‌های تکفیری بر سر همنوعانمان در آن کشورها آمده، این‌ها را فقط به خاطراتی دردآور تبدیل کرده است، که همه روزه در ذهن مردمان به عنوان خاطراتی دست نایافتنی مرور می‌گردد که اکنون به جای این خاطرات شیرین در ماه‌رمضان مردمان این سرزمین‌ها مجبورند با انسان نماهائی از نسل فرعونیان و تحت لوای داعش روزگار سپری نمایند که کشت و کشتارهای وحشیانه از روزمرگی‌های این قوم می‌باشد که ثواب آن را در ماه مبارک رمضان نیز بیشتر از هر زمان دیگری در ذهن پلید خود می‌پندارند و حرمت ماه مبارک رمضان را می‌شکنند.

,

جمله زیر، در ماه رمضان سال قبل و امسال، هزاران بار در رسانه‌های اجتماعی توسط مسلمانان و عرب‌زبان‌ها پُست شده است:

,

«أصعب رمضان یمر على المسلمین و العرب لافوانیس القاهره تُضیء، ولا مآذن دمشق تکبّر، متاجر بغداد أغلقت، والقدس لاتزال أسیره!»

,

سخت‌ترین ماه رمضان بر جهان مسلمانان و عرب می‌گذرد؛ نه فانوس‌ها در قاهره نور می‌افشانند، نه از مأذنه‌های دمشق صدای الله‌اکبر اذان می‌آید؛ بازارهای بغداد بسته شده‌اند و قدس، همچنان دربند است!

,

در این روزهای عزیز چه بهتر است که وقت اذان در میان انبوهی از دعاهایمان برای همه انسان‌ها و مخصوصاً برای مسلمانان مظلوم کشورهای درگیر جنگ نیز دعا نمائیم.

,

برای ظهور امام‌زمان‌(عج) به سبک «آل‌یعقوب» دعا کنیم؛ چرا که راه خلاص از گرفتاری‌ها، منحصر است به دعا کردن در خلوات برای فرج ولیّ‌عصر‌(عج)؛ نه دعای همیشگی و لقلقه‌زبان …، بلکه دعای با خلوص و صدق نیّت و همراه با توبه.

,

 

,

یادداشت: وهاب نوزاد علمداری

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه