سردفتر رسمی ازدواج درگز:

لزوم فرهنگ سازی برای ترویج ازدواج آسان

لزوم فرهنگ سازی برای ترویج ازدواج آسان
سردفتر رسمی ازدواج درگز گفت: آموزش های قبل از ازدواج و اصلاح عقاید اشتباه گامی موثر در بهبود اوضاع ازدواج جوانان خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،حجت الاسلام حیدر جوهری سردفتر رسمی ازدواج در گفتگو بادرگزخبر،در این باره اذعان کرد: در احادیث آمده است انسان به واسطه ازدواج، نصف دینش کامل می‌شود و لذا وقتی دختر و پسر، ازدواج نمی‌کنند یا دیر ازدواج می‌کنند، خلأ دینی و رشدی پیدا خواهند کرد، لذا فرهنگ سازی برای نهادینه کردن ازدواج آسان در جامعه امری لازم و ضروری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام حیدر جوهری سردفتر رسمی ازدواج در گفتگو با, درگزخبر, ،, در این باره اذعان کرد: در احادیث آمده است انسان به واسطه ازدواج، نصف دینش کامل می‌شود و لذا وقتی دختر و پسر، ازدواج نمی‌کنند یا دیر ازدواج می‌کنند، خلأ دینی و رشدی پیدا خواهند کرد، لذا فرهنگ سازی برای نهادینه کردن ازدواج آسان در جامعه امری لازم و ضروری است.,

وی اظهار کرد: تجملات کمتر، مهریه و جهزیه پایین، توقعات بجا، تغییر رسم و رسوم غلط، کاهش تعدد مراسمهای مرسوم نقش به سزایی در افزایش آمار ازدواج خواهد داشت و اگر زمینه ازدواج این قشر فراهم شود، به یقین جوانان جامعه از مفاسد اجتماعی دور خواهند شد.

,

حجت الاسلام جوهری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره ترویج ازدواج آسان گفت: توجه به سیره عملی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در زمینه ازدواج را می توان بهترین الگو برای نسل جوان جامعه دانست.

,

وی خاطرنشان کرد: افزایش سن ازدواج جوانان تأثیر مستقیمی در افزایش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی خواهد داشت اما متاسفانه اقدام جدی در خصوص ازدواج آسان صورت نمی گیرد.

,

وی افزود: آموزش های قبل از ازدواج نباید تنها به مسایل زناشویی مربوط باشد بلکه باید مهارت ارتباط زوجین در زندگی مشترک از سنین پایین تر در مدارس مورد توجه قرار گیرد؛ بنابراین  آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و سایر مجموعه های فرهنگی نقش مهمی در این زمینه ایفا خواهند کرد.

,

وی در خصوص ثبت پایین ترین سن ازدواج در دفتر خود گفت: کمترین سن زوجین که برای عقد و ثبت در سالهای گذشته به این دفتر مراجعه نموده اند مربوط به یک زوج 12 ساله بوده که هم اکنون صاحب زندگی خیلی خوبی می باشند.

,

 جوهری در خصوص بهترین سن ازدواج گفت: بهترین سن برای ازدواج آقایان 18 تا 25 سال و برای خانم ها 15 تا 20 سال می باشد و تفاوت سنی زوجین بهتر از چهار سال بیشتر نباشد و دختر خانم  از آقا پسر جوانتر باشد.

,

وی در خصوص مهمترین دلایل بومی طلاق در درگز گفت: عدم مهارت ارتباط  صحیح زوجین، اعتیاد، فقر از مهمترین دلایل طلاق در درگز می باشد.

,

وی افزود: در ماه تقریبا 100 ازدواج ثبت می شود که متاسفانه تعداد طلاق ها به حدود 13 مورد در ماه می رسد.

,

وی در پایان پیشنهاد نمود: همانگونه که برای ثبت یک ازدواج نیاز به مدارک لازم از قبیل آزمایشات و شهود است، ارائه گواهی گذراندن دوره‌های قبل از ازدواج نیز از مدارک لازم برای ثبت ازدواج و یا دریافت وام باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه