احتمال به بهره برداری رسیدن جاده فراشبند فیروزآباد تا پایان امسال
در صورت تخصیص اعتبارات پروژه جاده فراشبند فیروزآباد تا پایان سال 1394 اتمام می یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نخل بیدار، فرماندار، نماینده و رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان فراشبند با سرپرست استانداری و معاون عمرانی استانداری فارس، مدیر کل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مدیر کل دفتر فنی استانداری، اداره کل راه و شهرسازی استان، فرماندار فیروزآباد و پیمانکاران در دفتر مهندس رضائیان دیدار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخل بیدار,در این دیدار مهندس سیاهپور مدیریت ساخت راه های استان، گزارشی از وضعیت جاده فراشبند- فیروزآباد، پیشرفت فیزیکی کار و مطالبات پیمانکاران ارائه نمود.
,در ادامه نادر فریدونی نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی از ضرورت اتمام کار جاده پی گیری های صورت گرفته شده در تهران گزارشی ارائه نمود.
,پیمانکار این پروژه نیز از ضرورت کارگاه و عدم تعطیلی آن سخن گفت و درخواست پرداخت بخشی از مطالبات را داشت.
,محسن پورزارعی فرماندار فراشبند نیز بیان داشت: در سفر ریاست محترم جمهوری سه و نیم میلیارد تومان به جاده فراشبند از اعتبارات ملی اختصاص داده شده است و معادل همین مبلغ را مهندس کشاورزیان معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور دستور پرداخت داده اند.
,در ادامه پورزارعی، از پی گیریهای صورت گرفته و دستور تهیه قیر از وزارت نفت و اختصاص پنجاه درصد از اعتبارات نفت و گاز از ماده صدو هشتاد به این پروژه مهم خبر داد.
,در جمع بندی این دیدار مهندس رضائیان اظهار داشت: بدون احتساب مطالبات پیمانکار، در سال 1394 با اعتبارات ملی و استانی پیش بینی شده حداکثر تا پایان سال در صورت تخصیص اعتبارات پروژه را تحویل نماید.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه