فرماندارکلیبر:
فعالیت مدارس غیردولتی غیراستاندارد در کلیبر ممنوع شد
فرماندار شهرستان کلیبر گفت: به موجب مصوبه شورای آموزش و پرورش کلیبر، فعالیت مدارس غیردولتی که از استانداردهای لازم برخوردار نباشند، در این شهرستان ممنوع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، فریدون بابایی روز چهارشنبه در گفت و گو با کلیبر خبر افزود: صدور مجوزهای تاسیس مدارس غیردولتی به شکل کنونی در این شهرستان غیر مسوولانه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلیبر خبر, کلیبر خبر,وی گفت: هدف از واگذاری آموزش به مدارس غیر دولتی، کاهش بار سنگین آموزش از دوش دولت و افزایش کیفیت آموزشی است اما برخی مدارس غیر دولتی به فرصتی برای سودجویی تبدیل شده است.
,وی افزود: برخی از این مدارس غیر دولتی، از فضای آزاد و امکانات تفریحی برای زنگ تفریح دانش آموزان برخوردار نمی باشند.
,وی گفت: مدیران مدارس غیر دولتی کلیبر تا مهرماه سال جاری فرصت دارند تا نسبت به رفع نواقص اقدام کنند در غیر این صورت مجوز جذب دانش آموز نخواهند داشت.
,شهرستان کلیبر با ۵۰ هزار نفر جمعیت و با برخورداری از ۷ مدرسه غیردولتی در مقاطع مختلف تحصیلی در ۱۶۰ کیلومتری شمال تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی قرار دارد.
]
ارسال دیدگاه