در جلسه کارگروه حل مشکلات صنعت و معدن استان مطرح شد؛
مالیات و کمبود نقدینگی از مشکلات مشترک صنایع و معادن استان یزد
نمایندگان بخش معدن و سه صنعت غالب استان در جلسه کارگروه حل مشکلات این بخش حضور یافتند و به بیان مشکلات صنایع خود پرداختند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزد آوا، در پی تصمیمی که چندی پیش صنعتگران و معدنکاران استان با حضور نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در جهت حل مشکلات خود داشتند (لینک خبر)، کارگروهی برای جمعبندی مسائل و مشکلات صنایع و معادن استان و برنامه ریزی در محل خانه صنعت ومعدن با ریاست سید علیاکبر کلانتر رئیس هیئت مدیره خانه صنعت،معدن و تجارت استان یزد برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد آوا, لینک خبر,
در این جلسه نمایندگان بخش معدن و سه صنعت غالب استان: نساجی، فولاد، کاشی و سرامیک حضور داشتند و مشکلات صنایع خود را بیان کردند.
,
در این جلسه مشکلات صنایع مطرح و در جهت حل آنها پیشنهاداتی ارائه شد که منتقدان و موافقان خاص خود را در جلسه داشت.
مشکلات عمده و مشترک مطرح شده در این جلسه شامل مشکلات نقدینگی، مالیات، تامین اجتماعی و قاچاق صنایع بود که حاضرین در جلسه متفق القول بر این موارد تاکید کردند.
,
قاچاق کالا، واردات بی رویه، طراحی و مد، کاهش تولید و مشکلات در فروش محصولات از مشکلاتی بود که نماینده صنعت نساجی استان به آن اشاره داشت.
,
همچنین افزایش دپوهای کارخانجات و کاهش صادرات از مشکلات خاص صنعت کاشی و سرامیک و فروش مواد اولیه (آهن اسفنجی) به واحدهای فولاد با قیمتی بالاتر از مصوب دولتی از مشکلات واحدهای صنعتی فولاد عنوان شد.
,
در پایان این جلسه تصمیم بر آن شد اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس از برخی از معادن، واحدها و شهرکهای صنعتی استان بازدید کنند و از نزدیک شاهد مشکلات آنها باشند و علاوه بر این نمایندگانی برای بیان مشکلات صنایع به اعضای این کمیسیون انتخاب شوند.
,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه