به همت موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران

همایش «جلال و شمس روشنفکران خودی» برگزار می شود

همایش «جلال و شمس روشنفکران خودی» برگزار می شود
همایش نکوداشت زنده یادان جلال و شمس آل احمد با عنوان «جلال و شمس روشنفکران خودی»، روز 25 آذرماه در سالن همایش های موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل روابط عمومی و اطلاع رسانی موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران؛ این همایش به مناسبت سالروز درگذشت شمس آل احمد و با هدف شناخت بیشتر جلال و شمس آل احمد به عنوان شخصیتهایی تاثیرگذار در زمینه سازی فکری و نظری برای انقلاب،همچنین بررسی و تحلیل منصفانه روشنفکری این دو برادر، برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

در این همایش "حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خسرو شاهی "، "حجت الاسلام و المسلمین رسول جعفریان"، "دکتر یحی یثربی" ، "دکتر سعید محبی "، محمد حسین دانایی( خواهر زاه شمس و جلال) و "محمد بقائی ماکان"، پیرامون شخصیت شمس و جلال و بیان تفاوت روشنفکری این دو برادر با روشنفکری متعارف و متمایل به غرب سخنرانی می کنند.

,

 

,

همچنین چهره هایی چون ویکتوریا دانشور(خواهرسیمین دانشور) و سید مهدی طالقانی (فرزند آیت الله طالقانی ) به بیان خاطراتی از شمس و جلال آل احمد خواهند پرداخت.

,

 

,

این همایش از ساعت 14تا 17 روز 25 آذرماه با حضور جمعی از پژوهشگران، صاحبان اندیشه و نیز دوستان و یاران زنده یادان جلال و شمس آل احمد در سالن اجتماعات موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران برگزار خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه