فرمانده نیروی انتظامی شهرستان درگز:
کاهش جرایم در ماه مبارک رمضان
فرمانده نیروی انتظامی درگز گفت: در ماه مبارک رمضان جرایم عادی و تخلفات اجتماعی به طرز چشمگیری کاهش می یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ حسین دهقانپور فرمانده نیروی انتظامی شهرستان درگز در گفت و گو با خبرنگار درگزخبر درباره وضعیت آمار جرم و سرقت در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: هر ساله در ماه مبارک رمضان شاهد کاهش جرایم و تخلفات در شهرستان و سایر نقاط کشور هستیم که این از برکات این ماه مبارک می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ، سرهنگ حسین دهقانپور فرمانده نیروی انتظامی شهرستان درگز در گفت و گو با خبرنگار , درگزخبر, درباره وضعیت آمار جرم و سرقت در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: هر ساله در ماه مبارک رمضان شاهد کاهش جرایم و تخلفات در شهرستان و سایر نقاط کشور هستیم که این از برکات این ماه مبارک می باشد.,وی به عیدی نیروی انتظامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر اشاره کرد و گفت: همه موتور سیکلت های توقیفی که دارای تخلفات سبک می باشند و منع قضایی ندارند به مناسبت عید سعید فطر ترخیص می شوند.
,سرهنگ دهقانپور با توصیه به خانوادههایی که بزودی قصد مسافرت دارند توصیه کرد: زیور آلات، پول و سایر اقلام با ارزش خود را در جای مناسبی نگهداری نمایند و در صورت امکان از صندوق امانات بانکها استفاده نمایند.
,وی افزود: در صورت ترک خانه کلید آنرا به یکی از اقوام و یا همسایه مطمئن جهت بازدید روزانه قرار دهند و لیستی از اقلام با ارزش خود را برای مواقع لزوم تهیه نمایند.
,وی تاکید کرد: در هنگام سفر با وسیله نقلیه شخصی به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توجه نمایند و راننده خود را برای رانندگی بیشتر تحت فشار قرار ندهد.
,این مقام مسئول یکی از بیشترین فراوانی جرم در درگز را سرقت منزل، موتورسیکلت و داخل خودرو عنوان کرد و گفت: عوامل پیشگیرانه باید اجرایی شود تا مجرمان را تحریک به سرقت نکند.
,وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از وقوع سرقت، مشارکت های مردمی نقش مهمی ایفا خواهد کرد و از شماره 110 برای اعلام هر گونه مشاهده مشکوک استفاده نمایند.
,وی در پایان خاطر نشان کرد: همه اقدامات پلیس برای پیشگیری از جرم می باشد و داشتن شهری بدون حادثه هدف ماست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه