عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

برای گرفتن حق مازندران تا آخر ایستاده ایم/ استعفا نمی دهیم

برای گرفتن حق مازندران تا آخر ایستاده ایم/ استعفا نمی دهیم
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در اعتراض به بودجه سال 93 برای مازندران گفت:در بودجه 93 به مازندران در بخش راه و آب توجه نشده است و ما به این امر اعتراض داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،دکتر یوسفیان ملا نماینده مردم آمل و لاریجان در گفتگو با بلاغ در رابطه با لایحه بودجه 93 گفت: در حالی که یک مازندرانی (فرهاد دژپسند) معاون بودجه سازمان برنامه ریزی رئیس جمهور است تصور می شد در بودجه 93 به مازندران در بخش راه و آب بیشتر توجه شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, , بلاغ, بلاغ, بلاغ,

یوسفیان ادامه داد:  متاسفانه بسیاری از پروژه های عمرانی مازندران نابود شده است و هیچ تلاشی برای بهبود آن صورت نمی گیرد.

,

نماینده مردم آمل در مجلس افزود: فردا مجمع نمایندگان مازندران در اعتراض به این بودجه تشکل جلسه می دهند.

,

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص استعفای احتمالی برخی از نمایندگان مازندران در اعتراض به لایحه بودجه 93 گفت: ما تا پایان می ایستیم و از حق خود کوتاه نمی آییم و استعفا نمی دهیم.

, عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس , عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه