معاون آموزش پرورش ابهر:

پروژه مهر، پروژه شادابی، امید و نشاط است

پروژه مهر، پروژه شادابی، امید و نشاط است
معاون آموزش پرورش ابهر گفت: پروژه مهر پروژه شادابی، امید‌، نشاط وجنب و جوش است و هدف از اجرای این پروژه پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت در طول سال تحصیلی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کریم مسگر جماعت امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ابهر۲۴ با اشاره به اهمیت کارگروه سازماندهی نیروی انسانی در بازگشایی مدارس اظهار کرد: همدلی و همراهی اعضای کارگروه در اجرای برنامه ها و پیگیری وظایف محوله شد تا با هماهنگی‌های بیشتر امسال نیز موفقیت این پروژه تضمین شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کریم مسگر جماعت امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ابهر۲۴ با اشاره به اهمیت کارگروه سازماندهی نیروی انسانی در بازگشایی مدارس اظهار کرد: همدلی و همراهی اعضای کارگروه در اجرای برنامه ها و پیگیری وظایف محوله شد تا با هماهنگی‌های بیشتر امسال نیز موفقیت این پروژه تضمین شود., ابهر۲۴ ,

وی شفافیت و دقت را از مهمترین اولویتهای این کارگروه دانست و گفت: یکی از لوازم ارتقاء اعتماد فرهنگیان ، دقت در بحث امتیازبندی و بررسی دقیق فرمها ی مربوطه و رعایت عدالت در جابجایی نیروها است.

, وی شفافیت و دقت را از مهمترین اولویتهای این کارگروه دانست و گفت: یکی از لوازم ارتقاء اعتماد فرهنگیان ، دقت در بحث امتیازبندی و بررسی دقیق فرمها ی مربوطه و رعایت عدالت در جابجایی نیروها است.,

مسگرجماعت افزود: پروژه مهر، نماد مدیریت، برنامه ریزی، ساماندهی و ارزشیابی است، در واقع اجرای پروژه مهر در مدارس موجب بهره وری مناسب در حوزه آموزش، پرورش و نیروی انسانی می‌شود.

, مسگرجماعت افزود: پروژه مهر، نماد مدیریت، برنامه ریزی، ساماندهی و ارزشیابی است، در واقع اجرای پروژه مهر در مدارس موجب بهره وری مناسب در حوزه آموزش، پرورش و نیروی انسانی می‌شود. ,

وی با اشاره به این که اجرای پروژه مهر در آماده سازی مدارس برای روز اول مهر و بازگشایی واحدهای آموزشی نقش بسزایی دارد، آماده سازی مدارس برای روز اول مهر را فقط مختص آموزش و پرورش ندانست و گفت: باید تمام دستگاه ها و مسئولین درسطح شهرستان در این موضوع ،آموزش و پرورش را مساعدت نمایند.

, وی با اشاره به این که اجرای پروژه مهر در آماده سازی مدارس برای روز اول مهر و بازگشایی واحدهای آموزشی نقش بسزایی دارد، آماده سازی مدارس برای روز اول مهر را فقط مختص آموزش و پرورش ندانست و گفت: باید تمام دستگاه ها و مسئولین درسطح شهرستان در این موضوع ،آموزش و پرورش را مساعدت نمایند. ,

مسئول کارگروه سازماندهی حوزه پرورشی پروژه مهر خاطر نشان کرد: در سال همدلی و هم زبانی از تمام مسئولین دستگاه های اجرایی انتظار می رود که همدل و همزبان با مسئولین آموزش و پرورش در بازگشایی مطلوب مدارس در روز اول مهر از تمام ظرفیت های خود استفاده ببرند تا محیطی شایسته برای تحصیل و تهذیب فرزندان و دانش آموزان مهیا گردد.

, مسئول کارگروه سازماندهی حوزه پرورشی پروژه مهر خاطر نشان کرد: در سال همدلی و هم زبانی از تمام مسئولین دستگاه های اجرایی انتظار می رود که همدل و همزبان با مسئولین آموزش و پرورش در بازگشایی مطلوب مدارس در روز اول مهر از تمام ظرفیت های خود استفاده ببرند تا محیطی شایسته برای تحصیل و تهذیب فرزندان و دانش آموزان مهیا گردد. ,

مسگرجماعت پروژه مهر را پروژه شادابی، امید ، نشاط وجنب و جوش برشمرد و تصریح کرد: هدف از اجرای پروژه مهر ارتقای کمی و کیفی فعالیت های آموزش و پرورش در آستانه بازگشایی مدارس به منظور پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت در طول سال تحصیلی می باشد.

, مسگرجماعت پروژه مهر را پروژه شادابی، امید ، نشاط وجنب و جوش برشمرد و تصریح کرد: هدف از اجرای پروژه مهر ارتقای کمی و کیفی فعالیت های آموزش و پرورش در آستانه بازگشایی مدارس به منظور پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت در طول سال تحصیلی می باشد.,

معاون پرورشی با اشاره به برنامه زمانی پروژه مهر و پیش سازماندهی نیروها، گفت: سازماندهی ۹۵ نفر ازهمکاران حوزه پرورشی و ۷۰ نفر از همکاران تربیت بدنی در نیمه دوم مرداد ماه صورت می پذیرد.

, معاون پرورشی با اشاره به برنامه زمانی پروژه مهر و پیش سازماندهی نیروها، گفت: سازماندهی ۹۵ نفر ازهمکاران حوزه پرورشی و ۷۰ نفر از همکاران تربیت بدنی در نیمه دوم مرداد ماه صورت می پذیرد. ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه