logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

اعلام آمادگی نتانیاهو برای خودکشی

اعلام آمادگی نتانیاهو برای خودکشی
سخنگوی نتانیاهو گفته است که نتانیاهو برنامه دارد که برای انجام گزینه های باقی مانده برای جلوگیری از توافق هسته ای، حتی خود را بکشد. نتانیاهو حاضر است هرکاری را که می تواند از این توافق جلوگیری کند، انجام دهد. او حاضر است حتی این رابطه ناچیز باقیمانده بین اسرائیل و آمریکا نیز از بین برود تا این توافق انجام نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا روزنامه صهیونیستی هاآرتص (Haaretz) در گزارشی با عنوان " نتانیاهو شرطش در مورد ایران را باخت، اما قمار بعدی او فاجعه آمیز است" نوشت: بعد از اینکه توافق هسته ای ایران علنی شد، حضور نخست وزیر نتانیاهو به شکلی بود که او ظاهرا همه چیز را باخته است، اما چیزی که اکنون مشخص این است که او می خواهد به هر چیزی که از رابطه آمریکا و اسرائیل باقی مانده است نیز ضربه بزند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روزنامه صهیونیستی هاآرتص (Haaretz) در گزارشی با عنوان " نتانیاهو شرطش در مورد ایران را باخت، اما قمار بعدی او فاجعه آمیز است" نوشت: بعد از اینکه توافق هسته ای ایران علنی شد، حضور نخست وزیر نتانیاهو به شکلی بود که او ظاهرا همه چیز را باخته است، اما چیزی که اکنون مشخص این است که او می خواهد به هر چیزی که از رابطه آمریکا و اسرائیل باقی مانده است نیز ضربه بزند.,

هاآرتص نوشت: نخست وزیر اسرائیل به نظر شکست خورده می رسد. توافق هسته ای ایران که وی همواره برضد آن هشدار می داد محقق شده است. توافقی که وی به خاطر آن به رئیس جمهور آمریکا اعلام جنگ سیاسی داده بود و تمام قوانین رایج در روابط دیپلماتیک بین دو متحد را زیر پا گذاشته بود، به واقعیت بدل شده است. پس از اعلام توافق هسته ای ایران، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به قماربازی مستاصل شبیه بود که همه دارایی خود را باخته است. اما اکنون وی تصمیم گرفته است آنچه را که از روابط آمریکا و اسرائیل باقی مانده است نیز نابود کند.

,

 

,

این روزنامه افزود: این روند در حالی است که نخست وزیر روز سه شنبه از مخالفان دعوت کرد اختلاف ها را کنار بگذارند و باهم متحد شوند. سخنگوی نتانیاهو گفت وی قصد دارد تمام تلاش خود را به کار گیرد تا از آخرین گزینه باقی مانده به منظور برهم زدن این توافق استفاده کند. وی می خواهد نمایندگان دموکرات کنگره را متقاعد کند به اردوی جمهوری خواهان بپیوندند و برضد رئیس جمهور آمریکا رای دهند. نتانیاهو اکنون می خواهد آنچه را که از روابط آمریکا و اسرائیل باقی مانده است نیز نابود کند.

,

 

,

هاآرتص در پایان افزود: سخنگوی نتانیاهو گفته است که نتانیاهو برنامه دارد که برای انجام گزینه های باقی مانده برای جلوگیری از توافق هسته ای، حتی خود را بکشد. نتانیاهو حاضر است هرکاری را که می تواند از این توافق جلوگیری کند، انجام دهد. او حاضر است حتی این رابطه ناچیز باقیمانده بین اسرائیل و آمریکا نیز از بین برود تا این توافق انجام نشود.

,

 

,

 

,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه