فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رباط کریم خبر داد ؛

کشف ۱۰کیلو گرم مواد افیونی تریاک در رباط کریم

کشف ۱۰کیلو گرم مواد افیونی تریاک در رباط کریم
فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم غرب استان تهران از کشف ۹کیلو و۷۰۰ گرم مواد افیونی تریاک خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ جعفر علیزاده،فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رباط کریم در گفت وگو با رباط نیوز، با اعلام این خبر گفت: ماموران یگان امداد حین گشت زنی در محور های اصلی ،اتوبان تهران_ساوه به یک دستگاه خودروی سواری با دو نفر سر نشین مشکوک شده و به راننده آن دستور ایست دادند.
وی افزود: راننده خودرو به دستور ایست پلیس توجهی نکرده و به سرعت خود اضافه کرده که ماموران انتظامی سریعا با هماهنگی مرکز پیام خودرو را تعقیب کرده وپس از چند کیلو متر با شلیک به سمت لاستیک ها، خودرو را متوقف کرده ودر بازرسی از خودرو مقدار ۹کیلو و۷۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف ومتهمان به نام های.ی_ه. و .الف_ک. دستگیر و جهت بررسی و بازجویی به پلیس مبارزه با مواد مخدر انتقال شدند.
علیزاده ادامه داد: متهمان دستگیر شده در بازجویی‌های پلیسی به جرم خود اعتراف کرده ودر ادامه اذعان داشتند مواد مخدر کشف شده را در یکی از استان های غربی کشور بارگیری کرده و قصد انتقال آن به تهران بزرگ راداشته که باهوشیاری ماموران موفق نشدند.
به گفته وی قاچاقچیان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده قضایی وگذراندن مراحل قانونی روانه زندان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز،,
,
,
,

انتهای پیام/ج

,

انتهای پیام/ج

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه