بخشدار صابری خواستار حمایت دولت از سرمایه گذاران بومی شد
بخشدار صابری گفت: به منظور ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در سیستان با توجه به خشکسالیهای اخیر و رشد فزاینده بیکاری در منطقه حمایت از سرمایه گذاران بومی میتواند نقش بسزایی در کمک به رشد و رونق اقتصادی مردم ومنطقه داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون، ابوذر شه بخش، بخشدار صابری اظهار داشت: در بخش صابری شهرستان نیمروز واحدهای صنعتی و تولیدی زیادی مشغول به فعالیت هستند که می توان به فعالیت هفت کارخانه تولید شن و ماسه و یک کارخانه تولید آسفالت متعلق به شهرداری زابل و دو واحد تولیدی تخم مرغ اشاره نمود.IMG_۱۲۲۸
وی افزود: واحدهای تولید تخم مرغ با حمایت جهاد کشاورزی و اخذ تسهیلات از بانک کشاورزی و سرمایه گذاری بخش خصوصی در روستای قائم آباد(مرکز بخش صابری)و دیگری در روستای میل نادر از توابع این بخش احداث و راه اندازی شده است.
وی بیان کرد: سرمایه گذاری انجام شده جهت ساخت و احداث این دو واحد تولیدی بالغ بر پنجاه و پنج میلیارد ریال بوده که بیست و شش میلیارد ریال توسط بانک کشاورزی بصورت تسهیلات از بخش کشاورزی پرداخت و بقیه سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی انجام شده است.
بخشدار صابری خاطرنشان کرد: در حال حاضر میزان تولید تخم مرغ واحدهای فوق روزانه بیش از پنج تن می باشد که با این میزان تولید، قابلیت پوشش کل منطقه سیستان و بخشی از نیازهای شهر زاهدان را می توان تامین نمود.
شه بخش در پایان خواستار حمایت از تولید کنندگان این بخش شد و گفت: بمنظور حمایت از سرمایه گذاران منطقه خصوصا سرمایه گذاران بومی ، می بایست ادارات ذیربط تدابیری ویژه برای رفع این معضل اساسی بیاندیشندو شرایط صادرات به کشورهای همجوار تسهیل و واردات تخم مرغ از استانهای همجوار با محددیتهایی انجام شود تا انگیزه خرید تولیدات بومی در بین مردم افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه